Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İngilizce Öğrenmek - Geliştirmek İsteyenler İçin Motivasyon - Strateji Videoları

İngilizce
9 4 601 7

Benzer Başlıklar

• Ingilizce öğrenmeyi öğrenmek ve Ingilizce sınıfı

Taşındı İngilizce
    13
    2 Oy
    13 İleti
    345 Bakış
    A.SamogluA
    @yenihayaletadam https://www.youtube.com/watch?v=ZXWzT7obgZM&list=PLrOLP56-6aaRR2Y3EsF5IPprRuPAuy38w sıfırdan başlayacak arkadaşlar foundations serisine başlayabilirler.Bunların haricinde listening ve canlı yayın kayıtlarını izleyebilirler. Hem native speaker olması hem de iyi Türkçe biliyor olmasının size faydası olacağını düşünüyorum.
  • English Professionally - Tek video Tüm gramer

İngilizce
    6
    5 Oy
    6 İleti
    624 Bakış
    E
    ellerine sağlık, çok güzel kaynaklar. gereksiz videolar izlemektense, sabah akaşm izleyip içeriği sömürmek niyetindeyim.
  • Kısa videolar ile alıştırma yapma

İngilizce
    13
    8 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    T
    Burada çok faydalı Youtube videoları bulunabiliyor. Ben de bu videoları internet erişimim olmadığı zaman takip edebilmek için ücretsiz video indir sitesi Savefrom ile bilgisayarıma indirip oradan izlemeyi seviyorum. Hem güzel bir arşiv oluyor hem de bu işi yaparak her zaman internete bağımlı kalmamış oluyorum. Tabi ki internetsiz bir gün geçirdiğimiz özellikle bu dönemde oldukça sayılı. Ancak yine de güçlü bir arşiv her zaman bu tip çalışmaları takip edenler için oldukça önemlidir.
  • Miniversite Baştan sona ücretsiz ingilizce

Taşındı İngilizce
    3
    5 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    ikizbabasiI
    Arkadaşlar merhaba aşağıdaki linkteki sitede oldukça başarılı.ben fırsat buldukça kullanıyorum. https://www.engvid.com/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k