Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İngilizce Öğrenmek - Geliştirmek İsteyenler İçin Motivasyon - Strateji Videoları

İngilizce
9 4 601 7

Benzer Başlıklar

• Ingilizce öğrenmeyi öğrenmek ve Ingilizce sınıfı

Taşındı İngilizce
    13
    2 Oy
    13 İleti
    345 Bakış
    A.SamogluA
    @yenihayaletadam https://www.youtube.com/watch?v=ZXWzT7obgZM&list=PLrOLP56-6aaRR2Y3EsF5IPprRuPAuy38w sıfırdan başlayacak arkadaşlar foundations serisine başlayabilirler.Bunların haricinde listening ve canlı yayın kayıtlarını izleyebilirler. Hem native speaker olması hem de iyi Türkçe biliyor olmasının size faydası olacağını düşünüyorum.
  • Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Eğitim

İngilizce
    103
    31 Oy
    103 İleti
    10k Bakış
    MySeaM
    [image: 1642170516212-fb_img_1641904664182-resized.jpg]
  • abd'de ucretsiz ingilizce kurslari

Kilitli Taşındı İngilizce
    10
    0 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    1
    @crazycells Kusura bakmayın Ali Bey büyük harf kullanmamam gerektiğini bilmiyordum.Uyarınız ve düzelttiğiniz için teşekkürler. Konuyu arzu ederseniz kapatadabiliriz Free World yardımcı oldu sağolsun.
  • Dil Öğrenmek için Mobil Uygulamalar

İngilizce
    13
    6 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    B
    Cake EnglishCentral voscreen News in Levels TurengVocabulary Duolingo Learn English Preply EWA Atlas English Quizlet
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k