DV2024 Sohbet Odası
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese iyi pazarlar İzmir’de olanlara çok çok geçmiş olsun deprem maalesef ülkemizin gerçeği Allah yardımcımız olsun inşallah :(
Cok geçmiş olsun
-
bu aralar çok sakin buralar.mayıs yaklaşırken coşkular başlar
-
Hafta sonları sakın oluyor herkes ailesi ile ilgileniyor, kendine vakit ayırıyor :)
-
Hayırlı Pazarlar 🇺🇸
-
green card yıllardır çıkmıyor.acaba ingiltere yada almanyayıda mı zorlasak
-
Almanya dil konusunda çok katı. Almanca çok zor bir dil. İngiltere'de ırkçılık çok fazla. Kanada deneyebilirsiniz yeterliliğiniz varsa başvurular başladı.
-
@Emrah-Borazan Almanya göçmenlik şartlarını daha da kolaylaştıracağını açıklamıştı. Açıkçası Almanyada ki Türk yoğunluğundan hep en son tercihim 🤔
-
Evet Almanya göçmenlik şartlarını gevşetti ancak Almanya'ya göç ettikten sonra işyerinde sorun yaşadığında falan kısaca bir sorun olduğunda yada performansını yeterli gormediklerinde çalışma iznini iptal edebiliyorlar. Green kart gibi garantisi yok. Sıkıntılı yani
-
İlk Defa Başvuracağım, çıkarsa eğer herkese benden çay
-
https://m.youtube.com/watch?v=XcRQ4GtYfls
Ünlü youtuberlardan Rafet bala nasıl kaldığının yöntemini paylaşmış. Tamda tahmin ettiğimiz yöntemlerden biri , şahsen dil okulu dediği kısmı çarpıttığını düşünüyorum OPT hakkı tanınan kurslara yazılıp kaldıgını düşünüyorum. Tahminlerimiz doğru çıktığına göre rahat uyuyabilirim bu gece 😅
-
Eğer green card çıkarsa bu para gösterme mevzusu hakkında bir sorum var benim 10 bin dolarım yok tanıdık vasıtasıyla bu parayı benim hesabıma atıp hesap dökümünü alıp aynı gün tekrar parayı iade edersek mülakat günü hesap dökümünü götürdüğümüzde oradaki görevliler bankayı arayıp soruyorlar mı bunun bu kadar parası var mı diye? problem olur mu sizce?
-
@goldendragon Konsolosluk bankadan böyle bir teyit alamaz, dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ama unutmayın ki amerikaya gidip yerleşebilmek için bahsettiğiniz miktara ihtiyaç duyacaksınız
-
Konsolosluk bu soruyu bankaya sorsa dahi banka herhangi bir bilgi vermeyecektir :) kişisel bilgileri koruma kanunu sağ olsun :)
-
@Emre-Kurtulmuş elbette ihtiyaç duyacağım fakat önemli olan mülakatı geçip vizeyi alabilmek diye düşünüyorum hele bi oraya gidekde gerisi hallolur kafasındayım öncelik mülakat:cowboy_hat_face:
-
@Emrah-Borazan sağolasın hocam problem çözülecek gibi gözüküyor o zaman eyw :)
-
@goldendragon para konusu cok kolay bankadan kredi çekersin hesabında gösterirsin gene bu şekilde de yapıp sunabilirsin hatta tüketici haklarına göre krediden cayma hakkında var önemli olan has been selected:)
-
@waterman bana kredi vermezler hem kredi puanım düşük hemde işsizim lol
-
-
@celica 40 yasina kadar gelip hic gökyüzünü görmemis hep yere bakmis gibi
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
müsait olan bütün büyüklerimin şu tweet'imsi şey hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum. AŞIRI KARAMSAR BİR TWEET YAZMIŞ, KARAMSAR ENERJİYİ İSTEMİYORSANIZ OKUMANIZI ÖNERMİYORUM Ama okumaya karar verdıysenız fikirlerinizi de yazarsaniz beni mutlu edersiniz...
öncelikle bu arkadaş nasıl 40 yaşında yahu. ben 38'im ama bunun yanında çocuğu gibi kalırım.
arkadaş "büyük resmi gören doblolu akp'li dayı"ların bir üst versiyonu gibi duruyor. tamam dünya toz pembe değil bunu herkes biliyor zaten de ne yapacagız yani? yatıp ölecekmiyiz işçi çocuguyuz diye ben onu anlamadım? yazdıklarına bakacak olursak "pis fakirler. hemen gidin ve intihar edin" mesajı veriyor ki bu çok saçma. vermek istediği mesaj çığırından çıkmış ve ağır saçmalamış. ben sonlara doğru illuminati, rockefeller, rothschild filan bekledim de oralara girmemiş.
sosyal statünüz ne olursa olsun. işçi, doktor, akademisyen, hademe, öğretmen... hayallerin gerçekleşme zorunluluğu yoktur. hedefler gerçekleştirilmek için konulur, hayallerse iyi hissetmek için kurulur. "hayallerini buyuk tut ki onları gözden kaybetmeyesin" demiş oscar wild.
hayallerinizi dozunda alın ve sımsıkı sarılın. var bir hayalimiz...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum