ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
-
@OrlandoGücü sizden de gelişmeler bekliyoruz nasıl gidiyor hayat
-
@Hyller, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
Ahh, taktik yok bam bam dedik ama turist vizesinde patladık. Benim için büyük bir yıkım oldu bu red. Ama biliyorum ve inanıyorum ki elbet birgün kavuşacağım hayallerime. Tüm yazılanları okudum. Gidenlere, süreci devam edenlere bizim gibi kalanlara daha güzel günler görmek için dua ediyorum. Artık döndüm ben küssem de Amerika bunu bilmiyor bile kendi kendime de barıştım napalım bizim daha yolumuz var demek ki. İyi ki varsınız forum ailem 🙏
Umarım 8 Mayısta çıkar ve bekleyiş sona erer :folded_hands_light_skin_tone:
-
@dytmelek merhaba nasılsınız özelden bi mesaj gönderdim bakarsanız sevinirim.
-
@Zelene, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@OrlandoGücü sizden de gelişmeler bekliyoruz nasıl gidiyor hayat
Güzel gelişmeler oldukça yazmaya çalışıyorum. Dün turist vizesiyle kredi kartına(Amerikan Express) başvurdum, onaylandı ve bugün geldi , hatta hemen alışveriş yaptımki credit history oluşsun diye . Normalde SSN olmadan alamıyorsunuz, nerden başvurursanız vurun Ssn istiyorlar. Başvuru yapacak olanlar özelden yazsın yardımcı olurum. Geriye bir greencard kaldı , onuda çözerim inşallah 😂😂😂
-
@Zelene canım bize greencard başvurumuzu sordular hiç beklemediğimiz yerden gol yedik.
-
@Chromium çok teşekkür ederiz. Çabalamaya devam edicez hep beraber 🙏
-
@Rüştü-Gürbüz valla biz de şoka girdik işte vardır bunda da bir hayır diyoruz napalım.
-
@OrlandoGücü abi okudum tüm yazdıklarını, dualarım seninle, güzel insanlar çıksın hep karşına yoldaş olsunlar. Elbet bir gün buluşacağız.
-
@tolgasatir inşallah bunun hayrı da burdaymış deriz belki, Pasaport şartının kalmasından sonra ne olcak bilemiyorum tabi ama belki böyledir nasip 😢
-
@OrlandoGücü işte buna da çok sevindim. Yola çık yol açık oldu tam 🙏 Çok kolay olsun herşey.
-
@denizci10 @ayvalik10 iyi ki varsınız, konsolosluktan çıkınca şokla bana olan desteğiniz esirgenmez 🙏 anca anca kendime geliyorum görüyorsunuz 🙈
-
@Hyller sen bu şarkıyla geliyorsun
-
@ayvalik10 gümbür gümbür inşallah hepimiz. Neyse diyorum işte Makedonya yı görmüş olduk. Çok da güzelmiş. Vize tırt olsa da bir gün buraya uçaktan indik şuan Havalimanındayız tık doğdu güneşim yazacağım günler de gelcek.
-
@cem9081, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek merhaba nasılsınız özelden bi mesaj gönderdim bakarsanız sevinirim.
Günaydın, cevap yazdım :)
-
@Hyller ben uçağa binmeden önce bu tabelanın altında resim çekilcem çatlayın da patlayın diye sosyal medya da paylaşcam 3 yıl önce giden mardinli vardı artık burada yok rusya üzerinden aktarmalı giderken uçağın kalkış videosunu yayınlamıştı.

-
@ayvalik10 ben onu kaçırmışım neyse bak sen uçak kalkış videosu ha ☺️ bir wallahi Selected videomuz olsun önce gerisine bakarık 🤭
-
@Hyller @Mardin-Le-Gund bu kişi ancak 2 yıldır uğramıyor
-
@OrlandoGücü arkadaşım ne artistik yapıyorsun bizim de kartımız var😂😉 ama tabii senin sayende ve verdiğin taktikle aldık.💰 teşekkür ederim 😎😉
-
@Hyller, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@OrlandoGücü abi okudum tüm yazdıklarını, dualarım seninle, güzel insanlar çıksın hep karşına yoldaş olsunlar. Elbet bir gün buluşacağız.
Teşekkürler kardeşim duaların için. Eminim bir gün burda birlikte kahvemizi yudumlayacağız...
-
Arkadaşlar merhaba. Umarım hepiniz iyisinizdir. Nasip olursa Nisan'da ben de ABD'ye giriş yapacağım. Bu yurtdışına ilk çıkışım olacak. Ülkeye girerken ne gerekir, neler lazımdır. Çok aradım ama ilk girişte gümrük memuruyla ne konuşulduğuna dair pek kaynak bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum