DV2024 Sohbet Odası
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 ama bu doğum yeri değil bu nüfusa kayıtlı olduğum yer doğal olarak babamın memleketi ankara bala bunu doğum yerim olarak yazarsam patlamaz mıyım asıl çok saçma
o belgede dogum yeri ve tarihi yazıyor dikkatli bakarsanız.
-
arkadaşlar mrblar, benim bi sorum olacak , olaki gcyi kazandık ,inşallah diyelim şu saglık muayenesinde aşılar soruluyor bunlar hangileri ve benim bebekken bütün aşılarımı annem saglıkocagında yaptırmış bunları nasıl ıspat edebilirim acaba?
-

-
@Lossantosdy e-nabız sitesine giriş yap sol panelde aşı takvimi yazar ona tıkla. pencere önüne geliyor.

-
bunu da ilk defa duydum.
GreenCard kazananlara ABD Hükümeti uçak biletini de vermiyormuş, kalacak yer-yurt da.
Her şeyi kendin karşılıyormuşsun.
Ne saçma
:) -
Merhaba. Bir sorum olacak. Bir arkadaşım var.(Erkek) daha önce evlenmiş boşanmış ve 1 çocuğu var. Velayet ortak ama adresi babada. Adam sonradan yine evleniyor. Eşi Fas'lı ve henüz Türk vatandaşı olmamış. Adamın bu eşinden de 1 çocuğu olmuş. adamın 2 çocuğu kadının 1 çocuğu var. Şimdi başvuru yapılırken adam 2 çocuklu ve evli olarak kadın ise kendi başvurusunda evli ve 1 çocuklu olarak mı başvurmalı? Eğer çıkarsa adamın ilk çocuğu abd ye gitmeyecek. Ek olarak başvurularda kadın uyruk fas ama ikamet TR olarak girecek. Bu konuda yanlış olan ya da dikkat edilmesi gereken bir nokta var mıdır? bilenlerin desteğini rica ederiz. Teşekkürler.
-
Aşı takvimime baktım da ben, Tabloyu ful doldurmuş bizim anne-baba :smiling_face: . Pekiştirme aşılarına kadar hepsi yapılmış vallahi.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy e-nabız sitesine giriş yap sol panelde aşı takvimi yazar ona tıkla. pencere önüne geliyor.

hay benim şansıma ... yahu annem hiçbir aşımı aksatmamış ama sistemde yok ozamanlar bilgisayar yokmuş ki saglık ocagında annem diyor e tmmda hiçmi belgelemiyorlar sonra.. napcam şimdi ben,,,
-
@SUAT-GUNAY hahaahhahahaah :D
-
@nskrgl başvuru ülkesi olarak FAS eğer varsa türkiye olarak seçemezsin. Eğer başvuru ülkesi olarak FAS yoksa ozaman Türkiye olarak seçebilir. Bir de çocukları yazarken e devletten nüfus örneğini nüfus aile alacak. Orada yzan 21 yaş altı ne kadar çocuk varsa hepsini yazacak.
-
@kendinifavlayan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Aşı takvimime baktım da ben, Tabloyu ful doldurmuş bizim anne-baba :smiling_face: . Pekiştirme aşılarına kadar hepsi yapılmış vallahi.
benim babam bi işe yaramadı hiç bir zaman, buna mı yarıcak bırak anca kendini düşünsün.... benim tek şansım annem, kurban olurum ona , o yaptırmış ama sistemde çıkmıyor ,, nasıl olacak şimdi zaten böbrek nakilliyim tekrar yapamam ki onları ben :/
-
@Lossantosdy Yaşınızla bağlantılı olarak bazı aşıların kayıtlarına ulaşamayabilirsiniz, aşıların kanıtlarına ulaşsanız da bunları kabul edip etmemek unganların insiyatifine kalmış. Eğer e devlette aşı geçmişinizde gözüküyorsa çıkarıp götürebilirsiniz fakat genelde belli aşıları vurulmuş olsanız bile tekrar yapıyorlar
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bunu da ilk defa duydum.
GreenCard kazananlara ABD Hükümeti uçak biletini de vermiyormuş, kalacak yer-yurt da.
Her şeyi kendin karşılıyormuşsun.
Ne saçma
:)A-aaa! Ne demek bilet parası vermiyorlar, iş vermiyorlar! Böyle saçmalık olmaz! Bir de para harcayalım oldu olacak! Bize öyle denmedi ama.
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Yaşınızla bağlantılı olarak bazı aşıların kayıtlarına ulaşamayabilirsiniz, aşıların kanıtlarına ulaşsanız da bunları kabul edip etmemek unganların insiyatifine kalmış. Eğer e devlette aşı geçmişinizde gözüküyorsa çıkarıp götürebilirsiniz fakat genelde belli aşıları vurulmuş olsanız bile tekrar yapıyorlar
Tekrar yapmalarındaki sebep ne peki? Biliyor musunuz? Duygusal mı? Yoksa tıbbi bir amaçla mı?
-
@Lossantosdy aynı şekilde benim de yok. bana ilkokulda su çiçeği aşısı yapmışlardı akşamına hastalanmıştım o bile yapılmamış olarak gözüküyor :D nasıl olacak hahahaha
-
@Lossantosdy doğmamış çocuğa kıyafet dikmeyin bence şimdiden. Oldu ki kazanırsanız da zaten orada vuracakları 2 aşıyı kanıtlamakla çalışmak istemezsiniz emin olun
-
@ayvalik10 peki kadın kendi başvurusunda çocuk sayısını 1 olarak girecek sanırım. o vatandaş olmadığı için e devlet yoktur muhtemeln.
-
@diablo_ercan Sohbet ediyoruz yahu. Aynı zamanda da olası tüm soruların cevapları da ortaya çıkıyor işte.
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
saglıkocagına gitsem aşı kartlarımı çıkarsam ,, istedikleri şey aşı kartı degilmi zaten, inşallah sistemde bulurlar
-
@kendinifavlayan Tamamen duygusal unganlar aşıya karşı boş değil :) aşının onlara karşı hislerinden emin değilim ama
maddi olarak o aşıya karşı bir ödeme yapıyorsunuz ticari çıkar ağır basıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum