Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

I 130 onaylandıktan sonra evlilik ne zaman yapılabilir

• Merhaba ben green card sahibiyim 21 yaşından büyük oğlum için USCIS e başvuruda bulundum şimdi vize bölümüne başvurmamız için bilgi geldi yani USCİS dosyamı onaylamış oğlum şu anda bekar fakat Amerikaya gitmeden evlenmek istiyor USCİS de beklediği sürede bekar olması gerekiyordu ama şimdi artık evlenip büyükelçiliğe başvurabilirmi yoksa hala evlenmesi sakıncalı mı teşekkürler

• @rüya, içinde söyledi: I 130 onaylandıktan sonra evlilik ne zaman yapılabilir

Merhaba ben green card sahibiyim 21 yaşından büyük oğlum için USCIS e başvuruda bulundum şimdi vize bölümüne başvurmamız için bilgi geldi yani USCİS dosyamı onaylamış oğlum şu anda bekar fakat Amerikaya gitmeden evlenmek istiyor USCİS de beklediği sürede bekar olması gerekiyordu ama şimdi artık evlenip büyükelçiliğe başvurabilirmi yoksa hala evlenmesi sakıncalı mı teşekkürler

Sayin @ruya, oglunuz evlenirse basvurusu sona erer. Siz vatandas olmadan oglunuz eger evlenirse kendisine yapmis oldugunuz basvuru red edilir. Maalesef yesil kartlilarin evli cocuklari icin bir basvuru kategorisi yoktur. Oglunuzun evlenmesi durumunda siz vatandas olduktan sonra yeni basvuru yapmaniz gerekecektir ve butun surec yeniden baslayacaktir.

• @rüya
    Merhaba,

I130 basvurunuz mu onaylandı? Eğer öyleyse basvuruyu ne zaman yapmıstınız?

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• N400 Başvurusu ve evlilik kanıtları

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    357 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @aysagroglu, içinde söyledi: N400 Başvurusu ve evlilik kanıtları Merhaba tesekkur ederim yanitlariniz icin kira sozlesmesini duzenledik vergilerimizide durumu izah edip sisteme yukledik ayni gun sabah onay aldik aksama dogru oath ceremony icin 14 temmuza gun aldim tesekkur ederiz yardimlariniz icin Sayin @aysagroglu, tebrikler. Sizin adiniza cok sevindim. Vatandaslik en cok yardimci oldugumuz ve cok basarili oldugumuz alanlardan biridir.
  • 0 Oy
    2 İleti
    211 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @hakanE, içinde söyledi: I-485 onayından sonra Türkiye'ye dönüp başvuruya devam etmek Merhaba bir sorum olacaktı. Ben amerikada 20 sene bulundum şimdi türkiyedeyim. O zaman bir avukat bana 2005 te eb1 gösterip direkt I485e başvurmuştu ve onaylanmıştı o zaman sponsor istemişlerdi YEŞİL KARTI VERMEK İçin bulamamıştım. şimdi I90 ile talep etsem I485 onaylı çünkü. yine sponsor mu isterler ve bu formu türkiyeden doldurup şansımı deneyebilirmiyim teşekkürler Sayin @hakanE, eger I-485 onaylandi ise size yesil kart verilmis olmasi gerekirdi. EB1de uc ayri kategori vardir ve hepsinde sponsor gerekmez. Linke bakiniz. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/permanent-workers/employment-based-immigration-first-preference-eb-1 . Eger EB1i daha once aldi iseniz tekrar alma durumunuz olabilir. Daha onceki EB1i canlandirmanin mumkun olup olmadigini her seye bakmadan belirtmek mumkun degildir.
  • I-130 onayından sonra I-824 formu istenmesi

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    1 Oy
    3 İleti
    300 Bakış
    tubasemraT
    @Claudia-J-Muslu Cevap için çok teşekkür ederiz biz araştırdık bulduk birşeyler I-130 formunda 61 ve 62 ci soruların ikisini de cevapladığımız için bizden böyle birşey istemişler bizde formu doldurup uscis a postaladık bakalım ne olacak şimdi bekliyoruz
  • 2 Oy
    4 İleti
    426 Bakış
    H
    @ayvalik10 buyrun cevap..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

64

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k