Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• Özellikle beyaz yaka kesimde inanılmaz bir çıkış yolu arayışı var bu sene. En az %20’lik bir artış tahmin ediyorum başvurularda.

• Vize mis, calisma izni , oturum gibi engeller olmasaymis gercekten kimsecikler kalmayacak ozellikle vasifli insanlar 😀

• Bu sene bayağı katılım olacak gibi

• @dmg avrupa birliğine alınmamızın nedenide bu .

• Ben Türkiye de, yabancı sermayeli bir şirkette beyaz yakalı olarak çalışıyorum, şuan tüm masrafları şirketime ait 200 bin tl üzerinde değere sahip (tatillerdeki yakıtda dahil) şirket aracına biniyorum. Ortalama 2-3 asgari ücret + prim şeklinde bir kazancı var. Tüm aileme şirketim özel sağlık sigortası yapıyor. (Allah herkese daha çok versin, sadece örneği daha net verebilmek için anlattım).
    Bu seneye kadar hiç muhabbeti yokken, şuan çalıştığım şirketten 6-7 aile , aynı sektörden tanıdığım 10 üzerinde aile var başvuru yapacak.. olay artık ekonomiden ziyade gelecek kaygısına dönüştüğü için bu sene başvurular geçen seneye oranla 2 ye bile katlayabilir.

• @mendebur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Ben Türkiye de, yabancı sermayeli bir şirkette beyaz yakalı olarak çalışıyorum, şuan tüm masrafları şirketime ait 200 bin tl üzerinde değere sahip (tatillerdeki yakıtda dahil) şirket aracına biniyorum. Ortalama 2-3 asgari ücret + prim şeklinde bir kazancı var. Tüm aileme şirketim özel sağlık sigortası yapıyor. (Allah herkese daha çok versin, sadece örneği daha net verebilmek için anlattım).
    Bu seneye kadar hiç muhabbeti yokken, şuan çalıştığım şirketten 6-7 aile , aynı sektörden tanıdığım 10 üzerinde aile var başvuru yapacak.. olay artık ekonomiden ziyade gelecek kaygısına dönüştüğü için bu sene başvurular geçen seneye oranla 2 ye bile katlayabilir.

olay artık ekonomiden ziyade gelecek kaygısına dönüştüğü için yazdığınız gibi size katılıyorum

• Arkadaslar, artık anlık soru cvp kısımlarına geçelim 2 gün sonra başımız sıkıştığında kimse olmayabilir herkes başvuru telaşında olcak...😉
    Basvuru surecinde cocuk sayisi artarsa sorun olur mu?

• ⭐⭐

@freeworld DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Özellikle beyaz yaka kesimde inanılmaz bir çıkış yolu arayışı var bu sene. En az %20’lik bir artış tahmin ediyorum başvurularda.

Normal, eğitimli kesim eğitimsizler tarafından dayatılan karanlıktan kaçmak istiyor. Ülkedeki top üniversitelerin mezunlarının hepsinin hayali kapağı başka yere atmak.

• @sefakbas DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Arkadaslar, artık anlık soru cvp kısımlarına geçelim 2 gün sonra başımız sıkıştığında kimse olmayabilir herkes başvuru telaşında olcak...😉
    Basvuru surecinde cocuk sayisi artarsa sorun olur mu?

Başvururken, o anki medeni hal, çocuk sayısı vb bilgileri doğru olarak girmeniz yeterlidir. Seçildikten sonra mülakattan önce doldurulan DS260 formunda gerekli güncellemeleri zaten yapma imkanınız oluyor.

• @entelman tesekkurler

• Geçerli bir sebebi olup gitmek isteyenlerin başvurmasının beklendiği, planı projesi maddi ve manevi durumu hazır olan kişilere çıkmasını beklediğimiz greencard çekilişi sizce sosyal çevrede biraz fazla dillenip budaklandırılmıyor mu?
    Yerli yersiz bir heves ile başvurayım diye oturup bu formu dolduran kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Buna vesile olan "aman dur video çekeyim çok izlensin" havasında takipçi sayısı az veya çok kişiler her dönem geldiğinde "hadi başvurular başladı" diye insanları yönlendiriyor.
    Ne düşünüyorsunuz?

• ⭐⭐

bu sene katılım baya yüksek olacak. gibi görünüyor herkese bol şans dilerim umarım, kongreden puanlama sistemine geçmezler son durum hakkında bir bilgisi olan var mı?

• @taskafa Beyhude bir heves uğruna kimsenin böyle bir uğraş içine gireceğini pek tahmin etmiyorum...Tabi böyle bir olasılık elbette var ve çok sinir bozucu

• ⭐⭐

@jesus-christ yaşınız kaç? daha genç gibisiniz umutsuzluğa kapılmayalım.

• @lordbolton sistem aynı şekilde devam ediyor herhangi bir değişim şuanda yok yakın bir zamanda olacağını da tahmin etmiyorum.

• ⭐⭐

@baris1405 sistemin devamı kasımda ki seçimlere bağlı umarım dengeli bir dağılım olur.. ABD kongresi adına

• Başvuracak kişi sayısı hakkındaki yorumlara bende katılıyorum. Maalesef YouTube'da ya da diğer sosyal medya uygulamalarında eskiye nazaran çok fazla yer tuttuğunu fark ettim. Ayrıca çok çok genç arkadaşlar da bunun hayalini kuruyor. Herkes için hayırlısı olsun diyelim...
    Bu benim 5. başvurum olacak. İlk başvurduğum yılda dolar zannediyorum 2 TL civarındaydı. Karamsar olmamak elde değil.

• ⭐⭐⭐⭐

Merak ettim, buralarda olan arkadaşlar, hemen yarın akşam başvuracak mısınız yoksa sona doğru mu? Var mı totem falan :)
    Bu arada yarın akşam dedim ama gmt hesabına göre bizde akşam 7 mi oluyo başvurunun açılması?

• ⭐⭐

Başvuranlara hangi yaş aralığı daha fazla çıkıyor var mı böyle bir şey şu yaş aralıklarına daha fazla çıkar diye?

• yanılmıyorsam dv-2018'de mi ne bir tarih arasında başvuranların başvurusu geçersiz olmuştu. O lottery'nin ilk başladığı zamanlarda mıydı acaba hatırlayan var mı?

Şimdiden teşekkürler

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Mahkeme Sonucu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    597 Bakış
    crazycellsC
    Mahkeme bilgileri ve surecleri su basliklarda paylasildigindan, bu konuda yeni baslik acmamiza gerek yok: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/topic/3519/trump-ın-göçmenlik-ve-çalışma-vizelerini-yıl-sonuna-kadar-durdurma-kararı-haziran-2020 Zaten bu basliklarin su anki tek amaci devam eden DV2020 davasi...
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k