Dolar Çıldırdı
-
-
@sir-altan Jet Fadıl'a üst üste nasıl dolandırıldılar bir türlü anlamadım.
-
Ranje@
.....kardes adam cubbeli ahmet hocayi bile kullandirmis,bizim millete bir iki defa sen musluman ben musluman veya allah adina, allah askina, veya vallahi billahi dedimmi akan sular durur.cahil insanimiz cok,hatirlarsaniz almanyada deniz feneri vardi,millet marklarini getirip hic bir belge almadan teslim etmisler.
-
@sir-altan Evet dini sömürü çok kullanılan bir durum dolandırma olaylarında ne yazık ki.
-
@yenihayaletadam hocam hayatta neler neler oluyor umut tukenmez :))
-
@celica Hayalet hocam haklı gibi ya döngüden çıkamıyoruz. Umut bir yerde alkol gibi bağımlılık da yaratır. "Umut Sarhoşu" olmamak gerek.
-
Guvenilecek liman diyip Amerika oncesi yatirimi altin a yaptim fakat altin iniyor dolar yukseliyor, sizce 7 8 aylik sureyi goz onune alirsaniz altin vs dolar durumu nasil sekillenir?
-
@AE123 YT vermek suçtur.
-
Unfortunately this is true
-
Bu ileti silindi! -
$1 = 18.40 TL
€1 = 17.85 TL -
20 ye doğru adım adım :))
Az kaldı :))
-
@Megatron, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
20 ye doğru adım adım :))
Az kaldı :))
Dolar kazanmaya başlayınca yüzünü güldürür oldu bakıyorumda 🙃
-
ABD Ekim ayi yillik enflasyon 7.7% olarak aciklandi.
-
@MySea yavaş yavaş normale dönüyor, güzel haber
-
@yenihayaletadam ülkeyi bizim için hazırlıyorlar ondan bize hep not selected yazısını çıkarıyorlar bize iyilik yapıyorlar siz anlamıyorsunuz
-
@ayvalik10 o zaman o sene bu sene mi abi gidiyor muyuz
-
@yenihayaletadam bize tamam ülke hazır sizin için dedikleri zaman mayıs ayında mektup görücez.
-
@ayvalik10 hadi inşallah abi :)
-
@ayvalik10 hahhaha bu sene düzeliyor ve bize çıkıyor o zaman. 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum