Dolar Çıldırdı
-
Bazı ekonomistler Eylül sonunda dolar 22 olacak diyorlar doğru mu sizce?
-
@Ranje, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
erdoğanda ekonomist(!) biliyorsunuz hangi ekonomistin dediğine göre değişir o iş.
-
Bazıları çıkıp müjde vermezse kitaba ters gitmezse eylül sonuna biraz zor ama milletin paraya konmak isterlerse yapabilirler ama muhakkak ki öyle yada böyle o seviyeleri bulacaktır. Maalesef Türkiye'nin kaderi bir kişinin ağzından çıkan bir çift söze bakıyor üzücü maalesef çok üzücü.
-
@yenihayaletadam Bakalım hocam seçimlere de az kaldı zaten. Ama tarihe bakarsanız Türkiye hep 20 yılda bir batıyor ve iktidar değişiyor bu kısır döngüden bir türlü çıkamıyoruz hangi iktidar gelirse gelsin. Kalıcı çözümler getirebilirler umarım bu kısır döngüye. Yoksa her nesil görecek bu döngüyü. Travmatize olmaktan yorulduk.
-
@Ranje hocam açık konuşayım benim umudum kalmadı artık. Bu devir böyle gelmiş böyle de gidecektir bence. Biz kendi insanımızı düzeltmeden hangi parti gelirse gelsin bu devran böyle gidecek bence. Umarım şu kart çıkarda gideriz.
-
olup-olmayacağından öte, 22 olursa şaşırır mısınız? esas mesele bu.
-
Dun bir youtuber izledim, ekonomi uzerine. US dollar bir sure sonra bir ihtimal Ingiliz Sterlini yakalayip, gecebilir dedi! Olur mu olur :)
-
@nicky Haklısınız kimse şaşırmaz. Alıştı artık herkes artışa.
-
@yenihayaletadam Umarım kazanırız hocam yoksa bu döngüde yaşamak psikolojik açıdan zor.
-
-
@sir-altan Jet Fadıl'a üst üste nasıl dolandırıldılar bir türlü anlamadım.
-
Ranje@
.....kardes adam cubbeli ahmet hocayi bile kullandirmis,bizim millete bir iki defa sen musluman ben musluman veya allah adina, allah askina, veya vallahi billahi dedimmi akan sular durur.cahil insanimiz cok,hatirlarsaniz almanyada deniz feneri vardi,millet marklarini getirip hic bir belge almadan teslim etmisler.
-
@sir-altan Evet dini sömürü çok kullanılan bir durum dolandırma olaylarında ne yazık ki.
-
@yenihayaletadam hocam hayatta neler neler oluyor umut tukenmez :))
-
@celica Hayalet hocam haklı gibi ya döngüden çıkamıyoruz. Umut bir yerde alkol gibi bağımlılık da yaratır. "Umut Sarhoşu" olmamak gerek.
-
Guvenilecek liman diyip Amerika oncesi yatirimi altin a yaptim fakat altin iniyor dolar yukseliyor, sizce 7 8 aylik sureyi goz onune alirsaniz altin vs dolar durumu nasil sekillenir?
-
@AE123 YT vermek suçtur.
-
Unfortunately this is true
-
Bu ileti silindi! -
$1 = 18.40 TL
€1 = 17.85 TL
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum