DV2024 Sohbet Odası
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Son bir ay kala tanıdık yüzler yine belirmeye başladı ☺️ Bu sene hiç umudum yok, ilk sene oluyormuş o ‘kesin bana çıkacak’ hissi 😬
Aynen ben de öyleyim. Geçen sene foruma her gün günde 5 defa girerdim bütün bildirimlere tıklar her mesajı ayrı ayri okurdum ama şimdi hiçbirini yapmıyorum. Foruma da 2 haftada bir aklıma gelirse giriyorum.
Ben de üçüncü ya da dördüncü başvurumda tam hatırlamıyorum kaçıncı olduğunu ama aynı sizin gibiydim, forumdaki her başlığı her mesajı okuyordum sanki Amerika’nın bana green card sözü varmış gibi. Sonra kart çıkmadıkça saldım, foruma daha az girer oldum. foruma baktıkça ertelenen hayallerim geliyor aklıma. Başvuru dönemini ve tam öncesini seviyorum ama, taze bir heyecan getiriyor. Sanki böyle her şey sıfırlanmış gibi hissettiriyor. Belki bu sefer olacakmış gibi.
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bu parça çok hoşuma gitti yine atıyorum.. bana o vizeyi verecektiniz..
https://streamable.com/b0kwx6Of of off. Gece üzüm suyu ile tekrar dinleyeyim bunu.
pıt 😥
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Erkand, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bu parça çok hoşuma gitti yine atıyorum.. bana o vizeyi verecektiniz..
https://streamable.com/b0kwx6Of of off. Gece üzüm suyu ile tekrar dinleyeyim bunu.
pıt 😥
aman dikkat et abi fazla kaçırma üzüm suyunu
-
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’den ABD vizesine başvuran vatandaşların uzun süreler bekletilmesinin iki ülke ilişkilerine zarar vermesini istemediklerini ve vize kapasitesini artırmak için yenilikçi yollar aramayı sürdüreceklerini açıkladı.
-
@Stiff inşallah kazanırsın kardeş
-
Merhaba, Almanya doğumluyum. 1976 dan beri Türkiye'deyim. Başvuru yaparken Türkiye kontenjanından girebilme şansım var mı ?
Yoksa doğum yeri nedeniyle mecburen lotary Almanya kotasından mı değerlendirilecek ? -
Arkadaşlar greencard için yeşil pasaport olur mu yoksa bordo mu olmalı
-
Arkadaşlar öğrenci pasaportu olur mu greenkard için
-
@jendeuk ruhsat sahibi kazanan kişi yada eşi adına olması gerekiyor daha sonra mülakata giderken ruhsatla birlikte değerini gösteren evrak götürmen gerekiyor
-
@jendeuk farketmez ikisi de oluyor
-
@jendeuk geçerli süresine bağlı olarak oluyor
-
@Nuri-Üstünsoy almanya başvuru yapılacak ülke olduğu için olmaz
-
@Nuri-Üstünsoy Almanya doğumlu olduğunuz için Almanya kotasından başvuru yapmak zorundasınız. Almanya kazanan sayısı düşük olsa da başka bir şansınız yok maalesef.
-
Gc kazanip birlesmis milletlere inerken ben :) https://www.instagram.com/reel/ChsZyfUlz72/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
2022 mayıs çekilişine ek çekiliş vesayre durumu varmı bu sene? mail geliyodu falan filan
-
@Calibraturbo Neden ek çekiliş olsun ki, olası durumları dikkate alarak ekstra kişi sayısı seçiyorlar zaten
-
@Calibraturbo ek cekilis diye bir olay mı var bilmedigimden soruyorum ilk duyuşum. Bu arada 2023 neredeyse bitti 2022 nasil eklerle devam edecek
-
@mustafa-göktaş 21 yas alti bekar cocuklarinizi ve esinizi beraberinde goturebilirsiniz ama vize alacak kisiler asil talihli ile giris yapmak zorunda
-
@Nuri-Üstünsoy @eco seçim sansiniz yok almanya dan gireceksiniz cekilise ayrica kazanan sayisinin az olma sebebi basvurunun cok az olmasi umutsuzluga kapilmaya gerek yok
-
2 gün bandirmadayim burada olan varsa bulusalim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum