(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
US citizen birinden davetiye mektubu nasıl alınıyor bilen var mı. sadece yazılı bir belge yeterli mi oluyor görüşme sırasında
-
@bakk25 ds160 doğru doldurduysanız ve mülakatta da ds160 a göre cevap verirseniz alırsınız vizenizi.
-
@bakk25 biraz daha iyi bir otel bulup yazsaydınız keşke. gecelik 100 dolar civarında.
-
@foreveros Bir arkadaşım için internetten bulduğumuz örneği Amerika'daki kişiye gönderdik. O da misafirinin evinde kalacağını, evindeki oda sayısını ve yaptığı işi vs belirten mektubu imzaladıktan sonra tarayıp e-mail ile göndermişti. Başka yolu var mı bilmiyorum.
-
@denizci10 Merhaba sitede hala Ankara için randevu gözükmüyor. Görebilmek için ds160'ı Ankara'yı seçerek mi doldurmamız gerek ?
-
@FiveHN hayır. Sadece Ankara da randevu takibi yapmanız yeterli. Randevunuzu alın sonra ds160 ı Ankara seçerek doldurun.
-
@foreveros, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
US citizen birinden davetiye mektubu nasıl alınıyor bilen var mı. sadece yazılı bir belge yeterli mi oluyor görüşme sırasında
Mektubun etkisi 0 inanın. Bağlarınızı kanıtlamak daha önemli.
-
herkese merhaba. görüşme için seyahat sağlık sigortası yaptırmanın/yaptırmamanın etkisi olur mu? sorulur mu? teşekkürler.
-
@mfkont Etkisi olacağını sanmıyorum. Çünkü ABD seyahat sigortasını zorunlu tutmuyor. Ama Amerika sağlık harcamaları konusunda çok pahalı bir ülke. Umarım lazım olmaz ama yaptırmanızda fayda olabilir.
-
@PROGRAMMER teşekkürler. giderken yaptırmayı düşünüyorum. mülakat sırasında sorulmuyor/gerekli değil diye biliyorum fakat emin değilim.
-
@mfkont Eğer sorulsaydı bu başlığın ilk sayfasındaki gerekli belgeler arasında seyahat sigortası da belirtilirdi. Zorunlu tutmadıkları bir belgeyi istemezler.
-
@PROGRAMMER teşekkürler. konuyu okudum sanırım shengen vizesi başvurusu gibi kendimi şartlandırdım.
-
@mfkont Schengen vizesinden dolayı olduğunu tahmin etmiştim. Schengen vizesi için gerekli olduğundan aklınızda öyle kalmış dolayısıyla burada da aynı durumu beklemeniz normal.
-
Tekrar soyleyelim;
Abd belge istemez(vizeye gore spesifik belgeler haric).
Bosuna ugrasmayin -
@denizci10 peki Ankara olarak tekrardan doldurduğumuzda bunu ais yüklemek için randevu iptal edilmesi gerekli mi yoksa randevu günü konsolosluktaki görevliler orda değiştiriyor mu ?
-
@Samet-Ünlü bağ derken. türkiye'deki mi oradaki mi. amerikadaki insanlarla olan bağım mı açabilir misiniz biraz
-
@denizci10 selamlar, daha önce Green Kart başvurusu yapmışsınız sanıyorum. Vize görüşmenizde olumlu-olumsuz etkisi oldu mu? Ya da bu konuyu önünüze koydular mı?
Hayırlı olsun
-
@pistolstar DS-260 doldurup turist vizesi görüşmesine giderseniz, alma ihtimaliminiz çok düşük. Çünkü, göçmenlik niyetiniz olduğu belli. Sadece DV başvurusu yaptıysanız bu bir problem oluşturmaz.
-
@pistolstar cevap yazacaktım ama sayın @datanist yazmış ziyadesiyle. Üstüne söyleyecek bir kelimem yoktur.
-
@denizci10 Normalde turist vizesi hakkında cok bir bilgim yoktur, ancak bu konu DV2022 surecinde çok konuşuldu :) Selamlar...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum