DV2024 Sohbet Odası
-
Şöyle park edeyim ben.Başvurular başladığında görüşmek üzere,kendinizi üzmeyin asla da vazgeçmeyin.
-
Evetttt yerimizi alalım. Hayaller başka bahara kaldı
-
dv 2024 Kendim için 7. eşim için 4. başvurum olacak :D
-
Yorgunluk, kırgınlık, kızgınlık, ümit kırıntıları arasında karmaşık duygular yaşar hale geldim. 46 yaşına geldim. Mektupla başvuru yapılan yıllardan beri başvuruyorum. İçimde bir his var; sürekli Amerika'da yaşayacağım, oraya ulaşacağım garantiymiş gibi garip bir inanç. Aynı duyguyu eşimle tanıştığım an "-Bu insan benim eşim olacak" diye, şu an bindiğim arabaya plazada ilk oturduğum an "Kendi arabam" gibi hissettiğimde de ve daha bir çok konuda pek çok kez yaşadım, yaşamaya devam ediyorum. Bu hissi açıklamak çok zor ama içime doğan bu his çok saçma görünse de hayatım boyunca hep gerçekleşti fakat aynı his ümidimi de kırmaya başladı. Sanki bu rüya gerçek olacak ama önüne bir şeyler engel oluyor gibi hissetmeye başladım. Daha önceki duygusal deneyimlerimden dolayı inancımı kaybedemiyorum ama hedefime de ulaşamıyorum..garip bir durum...Hayatımda hedefime koyduğum her şeyi gerçekleştirdim sadece 2 hedefe henüz ulaşamadım. Birisi greencard... Umuyor ve diliyorum ki önümüzdeki yıl başta bana 😄 ve greencard ı yürekten isteyen tüm arkadaşlarıma çıkar. Bekle bizi DV2024.....
-
İyi akşamlar herkese, yarın görüşürüz
-
has not been selected ya ☹️☹️ 2024 başvuruları ne zaman acaba
-
@İsveçCadısı, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@rupica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Biz değil Amerika kaybetti 😑
Pek sanmıyorum ya... Kabul edelim, biz kaybettik.
Bu kafayla güldüm yeminle
-
@abrakadabra yuhh hemen kuruldu mu yahu :)
e geleyim, sizi bırakacak değilim :) :)
başvuru yapar ya da yapmam önemli değil -
@OrlandoGücü burada mısın yoksa geçtin mi Telegram'a :) :)
-
Beklediğimiz son oda olsun abilerim ablalarım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@Ping-PONG valla ben daha bakmadım yarın bakıcam. O kadar çıkmadığına eminim ki, sabah kurs vardı sonrada akşama kadar işim vardı dışarıdaydım akşam geldim eve. Unutmuşum bile bugün açıklandığını 😂😂😂
-
İbrahimasar bey sizin sonucunuz ne oldu merak ettim. İnşallah çıkmıştır.. 🧿🙏🍀
-
@Ping-PONG benim görebildiğim kadarı ile yok
-
Oy oy oy yeni konu açılmış da 7 sayfa bile olmuş 😅 Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, pes etmek yok her sene başvurmaya devam edelim. Ama bu sefer sadece çekilişe bağlı kalmak istemiyoruz diğer yöntemleri de deneyeceğiz. Yarın hemen eşimle B1/B2 vizesi başvurusu yapalım diyoruz. DV2024 için şimdiden boş şanslar hepimize 🙏🏻
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@OrlandoGücü burada mısın yoksa geçtin mi Telegram'a :) :)
Onun da olmadı diye biliyorum maalesef
-
Hokkabaza çıkmış kına ggecesinde cn 4 binlerde @Ping-PONG
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hokkabaza çıkmış kına ggecesinde cn 4 binlerde @Ping-PONG
Evet ya çok sevindim herkesi düğüne çağırmıştı 😂😂
-
başvurumu yaptım ancak başvuru numaramı ve hangi mail ile başvurduğumu hatırlamıyorum
bu konu da maili unuttuktan sonra yönlendirebilecek en ufak bir makale bile bulamadım
bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen. -
E2 ci arkadaşlar, 1 yıl daha beklenmez artık bu ortamda, daha sert ve daha hızlı adımları atma vaktidir
-
Buraya da geldik sonumuz yine Has Not olmaması dileğiyle :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum