DV2024 Sohbet Odası
-
Burada yerimi almıyorum , farklı yerlere.
-
ben şimdiden yazayım. 40 yaşına kadar denerim ben artık. napalım. 8 sene daha var. seneye görüşürüz arkadaşlar. Farklı yollarda deneyeceğim bakalım.
-
@Şahan-Küçükbingöl amerikayi kafasina koyan insan her turlu gider isini lotoya birakmaz :D ama legal olarak tabi...
-
Bu başlığın altına hayal kırıklığı ve hafiften nemli gözlerle bu satırları yazdığım gibi, aynı nemli gözlerle tüm mutlulukla yazacağım sene de bu sene olacak. Mayıslar bizimdir...
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Şahan-Küçükbingöl senin hayatin abi bol sanslar istanbuldan selamlar...
-
@gariban evet, umudumuzu kaybetmeyelim. Şuan eşimle beraber yıkım yaşıyoruz. Suratlar düşük, ama yapacak birşey de yok. Tekrar umutları yeşertmeliyiz. Biraz kafaları toparlayalım son gaz devam..
-
@micmeha, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gariban evet, umudumuzu kaybetmeyelim. Şuan eşimle beraber yıkım yaşıyoruz. Suratlar düşük, ama yapacak birşey de yok. Tekrar umutları yeşertmeliyiz. Biraz kafaları toparlayalım son gaz devam..
O kadar basit değil benim ilk iletim seneye kesin olacak demiştim kaç yıl geçti bu sene çok umut bağladım ama keyfim yerinde kadrom yükseldi işim rahat ek ders ücreti filan ama mutluluğu burada aramıyorum ki ben. Benim çocukluk hayalim amerikan dream of ooooffff
-
@SUAT-GUNAY abi seni buraya almıyor muyuz? Vaz mı geçtin yoksa artık çekilişten :)
-
@micmeha maalesef böyle, üzülmek normal ama ne olur, çıkmayan dostlar kendinizi yıpratmayın
-
@gariban abi sen benden 5 başvuru öndesin galiba, abi çıkmıyor yapcak bişe yok her sene deneyecez çıkana kadar
-
Kaybedenler kulübüne merhaba
Vazgeçmek yok mücadeleye devam -
@USA, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gariban abi sen benden 5 başvuru öndesin galiba, abi çıkmıyor yapcak bişe yok her sene deneyecez çıkana kadar
Yanlış bilmiyorsam eğer @gariban abi değil abla.
-
yerimizi alalım ilk denememiz karavana oldu umutlar biter mi asla buradayız sonuna kadar :)
-
@USA seneye dayanıp başvuru yapmadan geçirebilirsem daha da başvurmam aşçılık kursuna yazıldım bitirip e2 deneyeceğim olmazsa artık zorlamaya gerek yok
-
Slm arkadaşlar bu senede hayal kırıklığı malesef başvurmaya devam pes etmek yok.Turist vizem var Haziranda gidiyorum gönül isterdiki gidip orada yerleşme planı yapalım.Kısmet diyelim:(
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@USA, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yanlış bilmiyorsam eğer @gariban abi değil abla.
Aynen abla 🙋♀️
-
@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@USA seneye dayanıp başvuru yapmadan geçirebilirsem daha da başvurmam aşçılık kursuna yazıldım bitirip e2 deneyeceğim olmazsa artık zorlamaya gerek yok
Ücreti falan yok ya başvurun kenarda dursun bence. Yine E2 yoluna da devam edersiniz ama çıkarsa güzel olur.
-
@gariban çok iyi fikir, geçen ay bocaratondaydım miami ve çevresi full türk aşçı arıyor hayırlısı olsun kendi yatırımınla daha iyi olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum