DV2023 Sohbet Odası
-
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra dimi yaa resmen karakterlerden biriydi dizide 😊
Uzun yıllar telefonumun melodisi bile Carry on My Wayward Son idi :D
Çok sevdiğim bir dizi idi gerçekten. Şimdi sizin yazdığınızı görünce dayanamadım dahil olayım dedim sohbete. Ayrıca izlemeyenlere de tavsiye ederim kesinlikle. Ben de başta "Amaan ne canavarı falan izlemem ben öyle şey" diyordum ki en son kendimi her hafta yeni bölümü beklerken buldum :)
-
@justozkan masa üstünde büyük harflerle yazmış CNUMBER yazılı dosya yaptım içine her başvuran için ayrı notlar oluşturdum numaraları kopyaladım muhtemelen 19:00 alarm çaldığı gibi f5 yapıp numaraları copy paste yaparım 😂
-
Bugün alışveriş yaptık kendime kızıma üzerinde amerikayla alakalı eyalet adı baskı falan ne bulduysam aldım..
Nolur allahım sen konuyun biliyosun 🙏🏼😂 -
@Rüştü-Gürbüz Teşekkür ederiz. 😇🇺🇸
-
@abrakadabra dizinin final sezonu için okuduğum bir yorumda "final bölümünü izledikten sonra Carry on Wayward Son son ses açıp hıçkırı hıçkırı ağlayacağım" diyordu. 7 Mayıs akşamı için bunu kullanabilirim ama ağlama kısmı sevinçten olur umarım 😁
-
@gariban Teşekkür ederiz. Katılın katılmayın önemli olan iletişimimiz :) Yargılamaktan bizi çekinmeyin efendim. 😀
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugün alışveriş yaptık kendime kızıma üzerinde amerikayla alakalı eyalet adı baskı falan ne bulduysam aldım..
Nolur allahım sen konuyun biliyosun 🙏🏼😂Ben de eyalet ya da şehir isimli T-shirt ya da sweashirt görünce almadan duramıyorum😅 uğur olsun deyip alıyorum,hayalim ABD ye gidince oralarda da giymek🙏🏻 Gerçekten bu son hafta çok daha heyecanlı geçecek sanırım, hayal kurarken bile kalp atışlarım hızlanıyor 😬😂
-
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra dizinin final sezonu için okuduğum bir yorumda "final bölümünü izledikten sonra Carry on Wayward Son son ses açıp hıçkırı hıçkırı ağlayacağım" diyordu. 7 Mayıs akşamı için bunu kullanabilirim ama ağlama kısmı sevinçten olur umarım 😁
Çıkarsa bu videodaki Dean gibi yapacağım :D
-
@omondoles Ben de başvuru yaptığım zaman " 1 hafta geçsin öyle bakarım, sakinliğimi korumam lazım, unutmak gerek" diyordum.. Son 1 aydır dakika sayıyorum resmen kafayı sıyıracağım..
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Nolur allahım sen konuyun biliyosun 🙏🏼😂Ben de eyalet ya da şehir isimli T-shirt ya da sweashirt görünce almadan duramıyorum😅 uğur olsun deyip alıyorum,hayalim ABD ye gidince oralarda da gitmek🙏🏻 Gerçekten bu son hafta çok daha heyecanlı geçecek sanırım, hayal kurarken bile kalp atışlarım hızlanıyor 😬😂
Sonuçlara bakarken ne giymek lazım acaba, şansımızı artırmak için😂
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günlerden ANTALYA, Antalya'dan selamlar :)
Bu yılın önemi farklı, bu yıl olmalı...Ne kola ne fanta, sadece yedigün kaldı 😂🤠😂😂🤠
Puhahahs buna çok güldüm nedense 🤣🤣🤣
-
@Don-t-Worry-Be-Happy, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Nolur allahım sen konuyun biliyosun 🙏🏼😂Ben de eyalet ya da şehir isimli T-shirt ya da sweashirt görünce almadan duramıyorum😅 uğur olsun deyip alıyorum,hayalim ABD ye gidince oralarda da gitmek🙏🏻 Gerçekten bu son hafta çok daha heyecanlı geçecek sanırım, hayal kurarken bile kalp atışlarım hızlanıyor 😬😂
Önceki yılların kazananlarına sormak lazım, şans artıracak birşey varsa gözden kaçırmayalım😅
-
DV 21 den gidemeyenler olmuş bende diyorum neden bana çıkmıyor sağlam zamanda patlıcak belli😁
-
@bidünya çaya çorbaya lemonade
-
Bilen bilir Los Angeles plakasını A3'e çıktı alıp bilgisayarımın yanına koyup sonuca öyle bakacağım
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkes ekonomik nedenlerden ya da havasından dolayı güney eyaletlerini düşünüyor Texas veya Florida gibi. Eğer çıkarsa var mı başka yerler aklında olan?
Newyork.
-
@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@karya48, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çok az kaldı 7 mayıs akşamını düşünmek bile strese girmeme sebep oluyor. Bu sene tahminde bulunan sana çıkar hissediyorum dicek kimse yokmu birbirine 😂
Ay benim de ihtiyacım var, lütfen biri benim de kazanacağımı söyleyebilir mi? 🥳

Ama lütfen... :/
Totemleri olan bı insanım ben, kimse yazmazsa kendimi çok kötü hissedicem 🤭 -
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bilen bilir Los Angeles plakasını A3'e çıktı alıp bilgisayarımın yanına koyup sonuca öyle bakacağım

Case number’ımı yazdım. Bi’ de tutuyomuş. İnanılmaz havam olur.
-
@dytmelek bu forumun benim için en güzel yani "Deniz yaa abartıyosun!" diye düşündüğüm şeyleri birçok insanın yaptığını, hayal ettiğini görmek oldu :hugging_face:
Sonuçlar açıklanana kadar Texas baskılı totem t-shirtümü mü giysem acaba:beaming_face_with_smiling_eyes: -
@karya48, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çok az kaldı 7 mayıs akşamını düşünmek bile strese girmeme sebep oluyor. Bu sene tahminde bulunan sana çıkar hissediyorum dicek kimse yokmu birbirine 😂
Ay benim de ihtiyacım var, lütfen biri benim de kazanacağımı söyleyebilir mi? 🥳

Ama lütfen... :/
Totemleri olan bı insanım ben, kimse yazmazsa kendimi çok kötü hissedicem 🤭Amerikalı tişörtünüz hazırsa, sonuçlara bakmadan plakaları hazırlarsanız çıkacakmış o şekilde güncel bilgi geldi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum