DV2023 Sohbet Odası
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Profil fotoğrafını değiştirip bana destek olan , başsağlığı dileyip yanımda olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim dostlar. Rabbim size ve çocuklarınıza uzun ömürler versin.
😔 Allah kalanlara sabırlar versin…
-
@denizergün aynen lost vardı bi ara oda iyiydi
-
@Sadiq-Ibrahimli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar..Ben dv-2021 talihlisiydim...Case number 10786...Ama mulakatlar olmadi ve kazandigimiz greencard gecerliligini yitirdi....Simdi Dv 2023 yeniden kayit oldum...Yeniden cikma olasiligim onceden talihli oldugum icin yuksek olabilirmi?
Yok, olmaz.
-
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İzleyeniniz vardır belki ben Supernatural fanıyım 😁 15 sezon dile kolay... Bilmeyenler için özetle doğa üstü canavarları avlayan 2 kardeşin hayatı kurtadamlar, vampirler, melekler, şeytanlar falan, böyle söyleyince pek çekici olmadı tabi 😄 Bu Winchester kardeşler her bölüm başka bir eyalate, bazen hiç duyulmamış şehirlere giderler avlanmaya. Bütün o yollar, kasabalar, evler, barlar...Dizinin beni en çok çeken kısmıydı bütün o yolculuklar. Fantastik dizi sevenlere tavsiye 😉
Saving people, hunting things. Family business.
Bu dizi uğruna 67 model impala peşinde az koşmadım :D -
Günlerden ANTALYA, Antalya'dan selamlar :)
Bu yılın önemi farklı, bu yıl olmalı... -
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günlerden ANTALYA, Antalya'dan selamlar :)
Bu yılın önemi farklı, bu yıl olmalı...Ne kola ne fanta, sadece yedigün kaldı 😂🤠😂😂🤠
-
@OrlandoGücü Hahahaha çok soğuktu :D
-
@Don-t-Worry-Be-Happy İmzaya bayıldık. İlk başvuruda çıkacağına inanangiller
-
@Seyahat-Ruhu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Don-t-Worry-Be-Happy İmzaya bayıldık. İlk başvuruda çıkacağına inanangiller
Sonucu öğrenince güncellerim🙃
-
@abrakadabra dimi yaa resmen karakterlerden biriydi dizide 😊
-
@Seyahat-Ruhu Takip edip, izlerken keyiflenengillerden selamlar :)
-
@Seyahat-Ruhu sizi zevkle izliyoruz. Gerçi videolarınızın hepsinin izlenimine katılamasam da cesaretiniz takdir ediyorum. Tabii ki greencard başvuru yapmışsanız umarım kazanırsınız
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü Hahahaha çok soğuktu :D
Evet bende üşüdüm resmen 🤠
-
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra dimi yaa resmen karakterlerden biriydi dizide 😊
Uzun yıllar telefonumun melodisi bile Carry on My Wayward Son idi :D
Çok sevdiğim bir dizi idi gerçekten. Şimdi sizin yazdığınızı görünce dayanamadım dahil olayım dedim sohbete. Ayrıca izlemeyenlere de tavsiye ederim kesinlikle. Ben de başta "Amaan ne canavarı falan izlemem ben öyle şey" diyordum ki en son kendimi her hafta yeni bölümü beklerken buldum :)
-
@justozkan masa üstünde büyük harflerle yazmış CNUMBER yazılı dosya yaptım içine her başvuran için ayrı notlar oluşturdum numaraları kopyaladım muhtemelen 19:00 alarm çaldığı gibi f5 yapıp numaraları copy paste yaparım 😂
-
Bugün alışveriş yaptık kendime kızıma üzerinde amerikayla alakalı eyalet adı baskı falan ne bulduysam aldım..
Nolur allahım sen konuyun biliyosun 🙏🏼😂 -
@Rüştü-Gürbüz Teşekkür ederiz. 😇🇺🇸
-
@abrakadabra dizinin final sezonu için okuduğum bir yorumda "final bölümünü izledikten sonra Carry on Wayward Son son ses açıp hıçkırı hıçkırı ağlayacağım" diyordu. 7 Mayıs akşamı için bunu kullanabilirim ama ağlama kısmı sevinçten olur umarım 😁
-
@gariban Teşekkür ederiz. Katılın katılmayın önemli olan iletişimimiz :) Yargılamaktan bizi çekinmeyin efendim. 😀
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugün alışveriş yaptık kendime kızıma üzerinde amerikayla alakalı eyalet adı baskı falan ne bulduysam aldım..
Nolur allahım sen konuyun biliyosun 🙏🏼😂Ben de eyalet ya da şehir isimli T-shirt ya da sweashirt görünce almadan duramıyorum😅 uğur olsun deyip alıyorum,hayalim ABD ye gidince oralarda da giymek🙏🏻 Gerçekten bu son hafta çok daha heyecanlı geçecek sanırım, hayal kurarken bile kalp atışlarım hızlanıyor 😬😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum