(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Erbatur yapılan ironiyi anlamadığınız için akıl şartını tam karşılayamadığınızı düşünüyorum. Zira nefes alıp hayatınızı devam ettirebilmek için harcayın kalan aklınızı ve enerjinizi danışman tutanlara üzülerek harcamayın.
Akıl şart derken ne demek istedi acaba bende bi bunu düşüneyim…
Hımm… galiba akılları yok ki danışmana para bayıldılar demek istemiş olabilir.. siz bunu da mı anlamadınız, yazık!
Ayrıca danışman tuttuğum için ben ve benim gibi işini riske atmak istememiş kişilere “akıl şart” deme hakkını kendisinde bulan birisine bende aptal deme hakkını kendimde buldum gayet normal ayrıca ilk önce polemiği başlatan kaptan nickli bey sonra siz gelip bu ne biçim ortam tartışmayı bile bilmiyorlar gibi ithamlarda bulunuyor komik :) verdiğiniz cevaplara bakılırsa sizinde tartışma şekliniz çok farklı değil bu arada sizde bu kümenin içindesinz haberinz olsun -
@uslanmaz gökçe hanıma bende 3 gündür ulaşamıyorum instagramdan bildirimlerini açabilirsinz snap attığı gibi ordan yazmaya başlayın 30-40 tane msj atarsanız göreceğini düşünüyorum
-
@Erdem-AKDEMİR ilk iletinin sonunda benim hazırladığım bir pdf var. Oradan bakabilirsiniz.
-
@LordBolton emekliyim, ama bir eğitim krumunda çalışmaktayım. evli üç çocuk sahibiyim. iki çocuğum orta okul ve lise öğrencileri. eşim belediye de halkla ilişkiler personeli. birikmiş param mevcut.
ne için gidiyorsunuz. gezi amaçlı.
nereye. nevyorka
nekadar kalacaksınız. 15 gün
ne iş yapıyorsunuz. emekliyim ama bir eğitim kurumunda çalışıyorum. bukadar. -
bizlerin doldurduğu ds160 formunda ülkemize geri döneceğimizi kanıtlayan çok sınırlı soru var. birisi aile birliği diğeri işimiz ve gelirimiz. bunun dışında ne mal varlığımızı ne de birikimimizi sordular. kararı sadece aile birliği ve işimizle değerlendirerek vermek zorundalar diye düşünüyorum. halbu ki ben araç ruhsatımı tapumu da yanımda götürmüştüm. ayrıca türkiye şartlarnda oldukça da iyi gelirim mevcut.
-
@ahsenaydgdu teşekkür ederim.
-
@ahsenaydgdu instagram hesabını yazarmısınız ismen girince birçok gökçe taşkıran çıkıyor.
-
@uslanmaz daha önce hiç yurtdışına çıktınız mi
-
@uslanmaz mesela danışmanla çalışanlara laf söyleyenlere şöyle diyorum eğer danışmanla çalışsaydınız o size şunu derdi önce siz ve eşinize vize başvurusu yapalım vizenizi alın abd ye gidip gelin sonra çocuklara posta ile başvuru yapın derdi. Ve sizin başvurunuzu bunun üzerine kurardı. Hem maaşlarınızın bu seyahati finanse edeceğini kanıtlardınız hem de çocuklarınızı burada bırakacağınız için buraya döneceğinizin en büyük ispatı olacağından vize alırdınız. Demem o ki bu danışmanla çalışmak öcü değil. Sonuçta siz 160 dolar verdiniz kişi başı ve bu boşa gitti. Şimdi tekrar yapacaksınız ve red aldığınız için farklı bir hikaye ile oraya gitmelisiniz. Neyse hocam geçmiş olsun size. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim herkesten.
-
@uslanmaz amerikauzmani instası
-
@LordBolton çıkmadım
-
@denizci10 size katılıyorum. herkez sanıyor ki ds160 formunu doldurmak zor. alakası yok, ds160 herkes hatasız doldura bilir ama sizi de dediğiniz gibi strateji belirleyemez.
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@uslanmaz mesela danışmanla çalışanlara laf söyleyenlere şöyle diyorum eğer danışmanla çalışsaydınız o size şunu derdi önce siz ve eşinize vize başvurusu yapalım vizenizi alın abd ye gidip gelin sonra çocuklara posta ile başvuru yapın derdi. Ve sizin başvurunuzu bunun üzerine kurardı. Hem maaşlarınızın bu seyahati finanse edeceğini kanıtlardınız hem de çocuklarınızı burada bırakacağınız için buraya döneceğinizin en büyük ispatı olacağından vize alırdınız. Demem o ki bu danışmanla çalışmak öcü değil. Sonuçta siz 160 dolar verdiniz kişi başı ve bu boşa gitti. Şimdi tekrar yapacaksınız ve red aldığınız için farklı bir hikaye ile oraya gitmelisiniz. Neyse hocam geçmiş olsun size. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim herkesten.
Kesinlikle katiliyorum
-
Bu ileti silindi! -
daha önce yurtdışına çıkmamış olupta abd vizesi alan var mı ? 12 yıl önce çıkmıştım ama eski pasaportta yazıyor ayrıca kimlikle gürcistana gitmiştim. ds160 bunları yazabilir miyim yoksa son 5 yıl mı geçerli ?
-
@Erdem-AKDEMİR e-devlet e girip yurda giriş çıkış sorgulama dediğinizde 2009 yılından itibaren yaptığınız tüm giriş çıkışları liste halinde alabiliyorsunuz. 5 sene içinde kimlikle bir giriş çıkışınız var ise yazabilirsiniz ve eğer bunu size sorucak olurlar ise elinizdeki belgeyi gösterebilirsiniz.
-
@mistralcoo aa ben bunu bilmiyordum resmen hepsi saatine kadar yazıyor bu bilgi için teşekkür ederim
-
@Erdem-AKDEMİR çok iyi birşey maaş bodrosu gibi çıkıyor demektir :D nufüs cüzdanı ile olanda yazıyordur o zaman teşekkürler
-
@Erdem-AKDEMİR evet benim nüfus cüzdanı ile girdiklerim de çıkıyor
-
yok başka ülkeye gitmedik diye abd vize vermeyecek gibi:D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum