DV2023 Sohbet Odası
-
@mathematiche @Zelene al sat riskli ve zevkli ben bir iki yaptım kalbim deli gibi çarptı gözüm ekrandan ayrılmadı. Bu stres bana çok dedim stake ettim bekliyorum
-
@SchoField fakir bir insanın kafası nasıl çalışır. Bu kadar büyük bir ev alınmaz evin temizliği nasıl olur bu kadar çok cam nasıl silinir :)
-
Gunaydin,
Sn. @gucarslan in actigi yeni konuyu gordum ve birden bire tedirgin oldum.Halbuki gecen aya kadar 22 talihlileri icin surec ne kadar hizli ilerliyordu.
Gerci daha 5-6 aylik bir surec var umarim hersey guzel olur hepsi adina.
Kazanmak icin bekleyisteki stres ayri,CN dusuk olsun stresi ayri,sonrasinda da mulakat icin o gelicek maili beklemek apayri bir stres.
Ucaktan inmedikce kazandim dememek lazim
😵💫😐 -
@gokhanbagatur günaydın kardeşim. Malesef mayıs da bitti. 4 ay kaldı. Hem Usa hem türkiye tatil günlerini düşünce 3 ay felan kalıyor diye biliyorum. 2022 kazananları da zor durumda. İnşallah marttaki gibi toplu mülakat verirlerde herkes rahatlar
-
@OrlandoGücü umarim oyle olur yani pandemi denilen gercekte artik mevcut surecte bitti.bir hak taniyorsunuz ve insanlar bu hak edise sahip oluyorlar fakat siz geregini yapmiyorsunuz insanlari davalarla onla bunla ekstra maddi manevi stresin altina sokuyorsunuz.
Zaten insanlar basvuru surecinden bu surece nerden baksaniz 1,5 sene bekleyis gostermis😕 -
Hayırlı ramazanlar, inşallah ramazan sonrası 2. Bayramı hemen kutlamak nasip olur.
-
@gokhanbagatur bizim problemimiz asya kazananları türkiyeden almaya çalışıyor, bir sürü asya konsolosluğu kapalı, onların yüzünden bizimkilere süre yetmeyecek ☹️
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Varmı memleketi 35,5 olan 🤠🤠
Olmaz mı abi ben varım :)
-
@SchoField Türkiye'deki birim fiyatlarla karşılaştırdığında şuan gerçekten ağlayasım geldi :)
geçenlerde Beylikdüzünde 1+1 dairenin fiyatını sordum 1.2 milyon TL dediler -
Bazen forumdaki yorumları okurken veya cevap verirken böyle hissediyorum. 🙃
https://www.instagram.com/reel/CbfTHuWgvUW/?utm_medium=copy_link
-
Bu sabah kalkınca bu duruma düşen var mı
https://www.instagram.com/reel/CbScg-Llwvp/?utm_medium=copy_link
-
hayırlı ramazanlar sevgili forum ahalisi. Şu mübarek ramazan ayının hürmetine inşallah forumdaki tüm arkadaşlar bu sene çok çok düşük bir cn ile green card kazanır. hep birlikte biran önce gideriz inşallah buralardan. bu sene o sene rahat olun ;)
-
Bu ileti silindi! -
@OrlandoGücü AS kotasindan mülakat verilenlerin çoğu Iran vatandaşları ve 3 farklı konsoloslukta (Ankara, Yerevan, Abu Dhabi) mülakata girme hakları var. TR' de girmeye çalışan çok oluyor çünkü geçmiş aylarda Abu Dhabi konsolosluğu DV için yeterli şekilde çalışmadı.
-
@emrebalc1, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar ben bu çekilişe katıldım lise terk seçeneğini seçtim ve yakında açık lise bitirdim bu çekilişte çıkar ben liseyi sonradan bitirmiş olarak ne gibi zorluklar yaşarım yada direk elenir miyim? Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum hiçbir yerde yok.
Elenmezsin. Seçimde çıkarsan iş tecrübesi göstererek gitme olanağın olduğu gibi, istenilen KCC evraklarına Lise diplomanı eklediğinde sorun kalmayacaktır. Görüşmede lise terk demişsin, sonra diploma vermişsin, nedir? derlerse, açıklarsın durumunu.
-
@ibrahimasar İbrahim bey sizin E2 ne oldu, aldınızmı?
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ibrahimasar İbrahim bey sizin E2 ne oldu, aldınızmı?
Yok hocam, 10 Aralıkta turist vizesinden red yiyince o süreçten vazgeçtik. Libya ve Afganistan seyahatlerimin E2 de de sorun olacağına karar verdik. Green Card almaya bile engel olabilir belki. O yüzden bu sene de GC çıkmazsa artık başvurmayı da düşünmüyorum.
-
@ibrahimasar hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Avrupa ülkelerini deneyin ozaman. Özellikle İngiltere yi
-
@OrlandoGücü o gece florida alligator yazdım yabancı sitelerin hepsini hatim ettim güncel bi haber yoktu henuz hep eskiler vardı, disneyland faciası dışında pek etkilemedi yada düşündükçe alıştım mıdır nedir bilmiyorum😂
-
@ibrahimasar abi sen gökçe taşkıranı bulsana o kadın inanıyorum sana yardımcı olur, kaç kere 3-4 kere redleri bile olumluya çeviriyor, maharett formu iyi doldurmakta o onu çok iyi hallediyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum