DV2023 Sohbet Odası
-
@karakaya adamın karakterinde değilim zaten kayık biliyoruz sadece insanlar gözlerinde çok fazla büyütüyorlar ona şaşırıyorum.
-
@ayvalik10 Dostum bozuk atma :) ben takıldım sana sadece
-
@karakaya bu sayfada ki kimseye bozuk atmam aynı koğuşun insanlarıyız. Sadece insanların ellerine fırsat geçiyor kendilerini hiç geliştirmeden saçma sapan yazılar yazıyorlar örnek. Sağlık branşını bitirmişsin. Denklik al yada ingilizce geliştir bu kadar güzel mesleği var.
"merhabalar ben samet yeni greencard vizem onaylandı, mersinliyim 24 yaşındayım liseden hemşirelik bitirdim ve ekstra bir sürü işte çalıştım satış garsonluk barboy pazarlama müşteri temsilcisi operasyon iş geliştirme vb. çok az param var başlangıç olarak hemen iş ve konaklama arıyorum. konaklamalı iş olursa süper olur veya bana ilk aylarda yardımcı olabilecek sonraki aylarda konaklama parası verebilecek duruma gelene kadar yardımcı olabilecek birileri arıyorum. haftaya gelmeyi düşünüyorum başlangıçta her işte ama nereye gideceğim konusu iş bulunca belli olacak şimdiden teşekkürler.
lütfen gereksiz yorumlar atmayın. iş sahibi veya yönlendirebilecek kişiler yorum atsın lütfen diğer detayları vs grupları orayı buraya araştırıyorum her yere yazıyorum işte sizlerin tavsiyeleriniz için teşekkürler." -
@ayvalik10 hocam maalesef herkesten aynı performansı aynı girişkenliği beklemek pek mümkün olmuyor , kendilerini geliştirmek mümkün ama kendileri buna izin vermiyor , Herkesin gidersem ne yaparım kaygısı var , eşimin ablası 16-17 yıldır Amerika’da araları biraz limoni, ama ben bir kere arayıpta bir soru bile sorup danışmadım , DS260 formu için Amerika adresi yazmamız gerecek Ablanın yaşadığı adresi yazmayı alternatif adres olarak bile görmüyorum , sürekli araştırıp tecrübe yapmaya çalışıyorum
-
@ayvalik10 kendini geliştirme konusu bence kapasite meselesi
-
42 gün kaldı, ne çabuk geçiyor günler. Daha dün 100 den düştük
-
42 gun 22 saat 23 dakika
-
Bu ileti silindi! -
Geliyor gelmekte olan sayılı günlerimiz kaldı...
-
Arkadaşlar iyi geceler.Bu geri sayım sayacını telefondan göremiyorum. Bilgisayarda gözüküyor telefonda cıkmıyor.Arıza nerde acaba?
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar iyi geceler.Bu geri sayım sayacını telefondan göremiyorum. Bilgisayarda gözüküyor telefonda cıkmıyor.Arıza nerde acaba?
Ben telefonda da görüyorum. Eğer gözükmüyorsa sayfayı yenileyin gözüküyor o zaman.
-
@mungoli simdi ayni cumleyi icimden kurdum ve paylasim istedim derken siradaki okudugum ileti dusuncemle bir olarak karsima cikti😅
Bu kadar olur 🎃 -
@clourpoint arada bir oyle hata verdigi oluyor ..
-

Yıl 2011, yer Hollywood, gençlik zamanları :D
Bu yılki sohbet odasına USA'dan bir foto ekleyerek totem yapayım dedim şimdiye kısmetmiş.@SUAT-GUNAY abi senden de bu şekilde bir totem bekliyorum, yeni bir furya başlatalım :D
-
@gokhanbagatur oluyor arada böyle demekki kazanacağız çekilişi:)
-
Günler azaldıkça heyecan başlıyor bir yandan ekonomik durum biraz endişe veriyor. Bu dolar artarsa maliyetler çok artacak arabayı belkide evi satıp gideceğiz çünkü en kötü 40bin 50 bin bandında dolarla anca gideriz...İnşallah dolar biraz aşağı duser 2 3 sene önce gidenler ne kadar şanslılar...
-
Çekilişle ilgili sormak istediğim bir şey var , her sene kurallara uygun şekilde başvuruyu gerçekleştiriyordum normalde fakat bu sene başvuru döneminde askerde olduğum için geçen seneki başvuru fotoğrafım ile başvuru yaptım. Benim yerime kız arkadaşım doldurdu bütün adımları güncel fotoğrafta çekemediğim için geçen seneki başvuru fotoğrafını kullandık. Bunun aslında kural dışı olduğunu biliyorum son 6 aylık bir fotoğraf olması gerekiyor bilgileri mevcut internettede fakat daha önce bu şekilde hiç kazanan başına gelen var mı aranızda
-
@mungoli hem dolar yüzünden hem de başvuru sayıları yüzünden daha önceleri gc isabet edip de gidebilenler gerçekten ne şanslıymış. Şimdi hem başvuru sayıları ayyuka çıkmış vaziyette hem de dolar 2-3 katı. Allah sonradan gidecek bizlerin yardımcısı olsun. Ben de 40-50 bin dolarlar hedefliyordum ama şu anda 15 yeter diyorum o vaziyetteyim
-
@mungoli merkez bankasinin ici bos,bu kurda tutabilmek icin bile ciddi $ yakimlari oluyor.ayrica fed acik acik faiz arttirimi olucaginin sinyalini verdi,bi yandan KKM odemeleri var yani varda varda…
Bende cok isterim istiyorum kur en azindan 10-11 bandinda dussun,kalsin ama bu hic realist bir yaklsim olmaz mevcut surecte 😞☹️😔 YTD. -
Aynen bu şekilde gc kazanırsak çok zorlanacagiz ve diğer senelerde dolar daha da artıkça kazanipta gidemeyen çok olacak. Endişe ile beklemedeyiz ülkemiz gün gittikçe daha da kötüye gidiyor.. Yönetimin acilen değişmesi şart...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum