Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS-160 formunda kullanılan fotoğraf ve vize basvurusu

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
10 4 728 2

Benzer Başlıklar

• CampUSA İçin Vize Almak

3
    0 Oy
    3 İleti
    276 Bakış
    utkudkU
    Ben sponsorumu kendim buldum fakat randevu bulamıyorum. Kamp mayısın ortasında başlıyor galiba randevu bulamayacağım için gidemeyeceğim.
  • I-539 başvurusu ve red mektubu (denial letter)

4
    0 Oy
    4 İleti
    162 Bakış
    crazycellsC
    @burhanerdem, içinde söyledi: I-539 başvurusu ve red mektubu (denial letter) evet.... Bu durumda hizli bir sekilde ABD'yi terk etmeniz gerekiyor. Red mektubunda nedeni yaziyor mu? 2 yil cok uzun bir sure, bu surenin 120 gununu konsolosluk affedebilir, ama yine de 1 yillik sureyi astigi icin ABD'yi terk ettiginiz anda 10 yillik ban yeme ihtimaliniz var. https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme Herhangi bir sey yapmadan once bir gocmenlik avukatina danismanizi tavsiye ederim. http://amerikavatandas.com/tr/anasayfa/
  • Berber okulu ile vize almak

2
    0 Oy
    2 İleti
    345 Bakış
    gucarslanG
    bu başlığı incelemenizi rica ederim; amerika'da berber / kuafor olmak
  • 2 F1 vize reddinden sonra 3. Deneme

6
    0 Oy
    6 İleti
    6k Bakış
    S
    Merhaba öncelikle inşallah geçen zamanda vizenizi almışsınızdır. Benim merak ettiğim konu hangi alanda yüksek lisans yapacaktınız genellikle yüksek lisans kabul alıyor diye biliyorum sizin red sebebi neydi sizce?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k