Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS-160 formunda kullanılan fotoğraf ve vize basvurusu

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
10 4 728 2

Benzer Başlıklar

• CampUSA İçin Vize Almak

3
    0 Oy
    3 İleti
    276 Bakış
    utkudkU
    Ben sponsorumu kendim buldum fakat randevu bulamıyorum. Kamp mayısın ortasında başlıyor galiba randevu bulamayacağım için gidemeyeceğim.
  • Vize mülakatı için verilen tarihler

3
    1
    0 Oy
    3 İleti
    438 Bakış
    T
    @vartorian, içinde söyledi: Vize mülakatı için verilen tarihler Malesef şuan bu durumdan herkes mağdur ve durumun ne zaman düzelebileceğini kestirmek zor, bilen birisinini çıkacağını sanmıyorum. Ben 26 Ocak'ta L1-B vize randevumu 7 Mart 2023'e alabildim sonrasında konsolosluk 3 Ekim 2022'ye çekti ancak daha erkene almadılar, umutla bekliyorum belki Ağustosa çekerler diye. Birçok arkadaş aynı durumda... Umarım en kısa zamanda düzelecektir. Çok teşekkürler paylaşım için. Insallah en kısa sürede durum toparlanır. Bizde Tubitak burs sonucunu bekliyoruz. Temmuzda açıklanır açıklanmaz vize tarihi almak için kosacağız ama bu gidişle durum sıkıntılı ....
  • Green Card cekilis basvurusu ardindan F1 vize basvurusu

3
    0 Oy
    3 İleti
    334 Bakış
    Remy DanonR
    Teşekkür ederim, Crazycells.
  • Öğrenci Vize Mülakatında Türkçe veya İngilizce konuşmak?

14
    0 Oy
    14 İleti
    3k Bakış
    batuuB
    F1 vizesi yani dil için Türkçe konuşma olmazmi güler yüzlü ve ilk başta merhaba konuşurum sonra ingilizce bir şekilde Türkçe konusabilirmiyiz diyip kendimi Türkçe anlatacak geri donucegime çayır sağlam bı belge diyin 3 ay dil okuluna gidip sonra donucem dil lazım is için burda
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k