DS-160 formunda kullanılan fotoğraf ve vize basvurusu
-
Arkadaşlar herkese selamlar, crazycells size ayrıca selamlar ve teşekkürler. Umarım herkes iyidir ve işler yolundadır.
Arkadaşlar size sorum şu: Öğrenci vizem için başvuru yaparken DS 160 formundaki fotoğrafım 6 aydan eski. Yaklaşık 10 aylık bir fotoğrafımı koydum. Sizce bu sorun olur mu ?Teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın!
-
@Remy-Danon teşekkürler ama kendinize özel başlık oluşturamazsınız eğer sorunuzu sorabileceğiniz genel bir başlık varsa cevaba gelirsek bir sıkıntı olmaz gözle görülür bir değişiklik yoksa.
-
üzgünüm, hata etmişim.
-
@Remy-Danon önemli değil :)
-
@Remy-Danon, içinde söyledi: VİZE VE FOTOĞRAF SIKINTISI
Arkadaşlar herkese selamlar, crazycells size ayrıca selamlar ve teşekkürler. Umarım herkes iyidir ve işler yolundadır.
Arkadaşlar size sorum şu: Öğrenci vizem için başvuru yaparken DS 160 formundaki fotoğrafım 6 aydan eski. Yaklaşık 10 aylık bir fotoğrafımı koydum. Sizce bu sorun olur mu ?Teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın!
Eger fotografiniz su anki halinizi yansitiyorsa o durumda sorun olmamasi lazim; sonucta konsolos yuzunuze ve fotografa bakacak...
ama eger asagidaki gibi bir before / after yapabiliyorsaniz, yeni bir fotograf cektirmeniz lazim :)

-
Hahahahahahahhaa. Çok teşekkürler arkadaşlar. 😃
-
Merhaba DS-160 formundaki fotograf uygun olmadığı için sistem ve belge de gözükmüyor. şimdi yüklemek için girdiğimde ise onaylandığı için başvurum yükleme yapamıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz? Mail mi atmam lazım yoksa yanımda götürsem olur mu fotoğrafı (Göçmen olmayan vize başvurusu)
-
-
@jacklendo, içinde söyledi: DS-160 formunda kullanilan fotograf ve vize basvurusu
Merhaba DS-160 formundaki fotograf uygun olmadığı için sistem ve belge de gözükmüyor. şimdi yüklemek için girdiğimde ise onaylandığı için başvurum yükleme yapamıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz? Mail mi atmam lazım yoksa yanımda götürsem olur mu fotoğrafı (Göçmen olmayan vize başvurusu)
Evet, 1 adet fotoyu yaninizda goturebilirsiniz. Basvurunuzda bol sanslar.
-
@crazycells Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum