DV2023 Sohbet Odası
-
80 gün 👀
-
@hascerob bu sene rota orlando mu oldu :D hayırlısı :)
-
-
Bu ileti silindi! -
@hadi-be, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
80 gün 👀
Bugün günlerden Osmaniye 😁
@Rhonster 😄 bugun senin günün o zaman 01 de görüşmek üzere 🖐️
-
acaba şimdi amerikada miamide hava nasıldır, saat 16.17 olmalı, belki hava kapalıdır ama olsun yarın denize girenler olur. Şimdi birazdan az bulutlu havada yeşillerin içinde müstakil evlerin arasından yürüyüp publixe alışverişe gitmek vardı. Belkide bu hayali kurarken yanda tadilat vardır ses çıkıyordur ay en iyisi bu gürültüden kaçıp gitmek saat 16.21 olmuş markete gidim ben :D
-
miamide ispanyolca bilmeyenlere is yok..
-
@seyfi-deveci, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ezgilera anladım teşekkürler telegram grubunun linki mevcutmu acaba ?
Dv2023 için henüz telegram grubu kurulmadı. Sonuçlar açıklandığında grup kurulmuş olacak ve yalnızca kazanan gerçek kişiler gruba dahil olabiliyor.
-
Günaydın,
Sabah sabah evdeki abajuru görüp, aha seattle kulesi diye düşünen bir ben miyim acaba?
-
Dünkü sohbetler çook etklemiş sizi :)
-
suat benim aklıma Orlando'yu yerleştirdi. bende zihnen Orlando'dayım
-
Aynen bende Orlandoluyum.
-
@hasan-gündüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Dünkü sohbetler çook etklemiş sizi :)
Sağolsun @SUAT-GUNAY hocam bizi epey gaza getirdi.
Aslına Seattle ile hemen hiç ilgilenmedim ama kulesi herkesçe bilindiğinden sanırım, aklıma geliverdi :)hayal kurmanın zor olduğu zamanlarda, bu hayalleri kurmak güzel, umarım hayallerimiz gerçek olur.
Herkese tekrar günaydın.
Sohbet başlasın :D :D :D -
Orlando bizimde ailecek tercih ettiğimiz yerlerden biri. İkinci sırada Houston var. Ama nedense orlando daha cazip geliyor (belki mevsiminden dolayı). Orlando'da yapmayı planladığım iş inşaat sektörü. Belki ilk başta amele olarak bir yerde başlarım elim zaten yatkın bu işlere ancak Türkiye'de herhangi bir belgem falan yok. Burada bir belge falan alsam gidene kadar orada bir işe yarar mı onuda bilmiyorum. Herneyse kafama koyduğum iş şuan için "inşaat" , kaba işçilik olur ince işçilik hepsi gelir elimden (Şuanda yaşım 32 gidene kadar 33 :) ). Tabi herkes gibi ilk başlarda uber lyft vs. boş zamanlarda yaparım Allah nasip ederse. Ama bu sene inancımız tam bu kez olacak bu iş :)
-
@orhancengizk biz dün kulübü kurduk. futbolcuları ayarladık.
-
hasan bey sloganı belirledi:
" Bıraktık işi gücü, haydi bastır Orlandogücü" -
Hatta geçenlerde konu açtım Orlando'daki Kompleks Apartman tavsiyleri diye. Linki bıraktım:
birkaç arkadaş sağolsun yardımcı oldu. Sizinde başka tavsiyeleriniz varsa bu linkte paylaşın. Bizim gibi orada kimsesi olmayan insanlara bu forum olayı çok güzel bir kapı bence. Güzel dostluklar kurulacağına inanıyorum.
-
@birisi Orada Orlandogücü diye takım bile kurabiliriz yeterki sağlam dostluklar kurulsun :D
-
@burtaç linkini gönderdiğiniz konuyu okudum, peki kompleks bulabildiniz mi?
Benim için dostluk çok önemli ve burada iyi dostluklar kurmak istiyorum. Umarım beraber güzel dostluklar kurarız.
Sizde Orlando'yu düşünüyorsunuz değil mi? -
Bende zillowdan 1500$ civarında totalde 1800 - 2000$ arası winterpark civarında bakınıyorum , anlaşılan çıkarsa 10 aile gideceğiz , beni forvete yazın 😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum