DV2023 Sohbet Odası
-
@alrzblgn evet her kart diğer kartı etkilemez
-
@ping-pong Ben soruya cevap verdim soruyu soran olmaz dedi anlattım geçerli geçersiz kısmına bakmam soru vardı cevap verildi
-
@barsamagic, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ping-pong Ben soruya cevap verdim soruyu soran olmaz dedi anlattım geçerli geçersiz kısmına bakmam soru vardı cevap verildi
Tabi ki iyi niyetle cevap verdin, bundan şüphemiz yok. Ama işte, 20 yılda kim bilir neler değişti. Ama en azından 20 sene önce 1 ayda evlilik üzerinden green kart alınıyormuş onu öğrendik.
-
@barsamagic, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Güncel olmayan bir cevap verdiniz ve arkadaş düzeltti. Size kimse yalancı demedi. Bilginin güncel olmadığını vurguladık. Geçerli geçersiz bakmam ben cevap verdim geçtim doğru bir yaklaşım değil. İyilikten maraz doğarmışa çevirmenize gerek yok durumu. 🙃 cevap verdiğiniz için eleştirilmediniz. Güncellemeye verdiğiniz tepkiniz düzeltildi. Mülakatınız hayırlı olsun.
-
selam dostlar hayırlısı hepimiz için
-
Selam herkese, bir sorum var;
confirmation number görselini bir şekilde kaybettim. Numarayı temin etmek için sonuçların açıklanacağı günü mü beklememiz gerekiyor? -
@usa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar, umarım 🙏
bu arada imza kısmınız çok korkutucu..
-
@erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar, umarım 🙏
Selamlar,
@Erkand açıklama geçen ki yazına bir mesaj olabilir :) tabi her şeye hazırlıklı olmak lazım .. -
@rüştü-gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar, umarım 🙏
Selamlar,
@Erkand açıklama geçen ki yazına bir mesaj olabilir :) tabi her şeye hazırlıklı olmak lazım ..Hangi yazıma hatırlayamadım 🙄
-
Çekiliş sonucunda kazandığımı öğrendiğim an
https://www.instagram.com/reel/CZcg7akoZu0/?utm_medium=share_sheet
-
@ayvalik10 aynı şekilde ekrana boş boş uzun uzun bakarım galiba ,ne oluyor diye :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çekiliş sonucunda kazandığımı öğrendiğim an
https://www.instagram.com/reel/CZcg7akoZu0/?utm_medium=share_sheet
Ben hiç sakin kalacağimi sanmiyorum attigim çığılıkla mahalleyi inetirim 😄
-
Arkadaşlar green card bana çıksa satabilir miyim başkasına? Sevgilime iphone 13 pro max almam lazım da.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar green card bana çıksa satabilir miyim başkasına? Sevgilime iphone 13 pro max almam lazım da.
sana çıkarsa bırak sevgilini, ben sevgilin olabilirim
-
@erkand Korkacak birşey yok, bir yerden sonra hobi gibi oluyor. Ben yanlış hatırlamıyorsam 2006-2007 de başladım. belki daha önce :) Belki paslarım daha fazladır .
-
Puahahahhaha
-
Puahahahhaha
Hollanda vatandaşları için bu istisna var mıdır acaba merak ettim şimdi. Evli 2 erkek bir birine faydası oluyor mu 😂
-
Arkadaşlar muhtemelen forumda vardır cevap ama aradım bulmadım. Malum burasıda sohbet başlığı.. Bu da sohbet konusu :)
Çekilişi kazandığımızda 1 yaşında olan çocukla gitsek. 5 sene sonra vatandaşlık başvurusu sonrası yapılacak sınava 6 yaşında olan çocuk katılması gerekecek mi?
Eğer gittiğimizde çocuk 15 yaşında ise vatandaşlık alma vakti geldi,ğinde 20 yaşında olan çocuk sınava girecek mi? -
-
@ping-pong, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Puahahahhaha
Hollanda vatandaşları için bu istisna var mıdır acaba merak ettim şimdi. Evli 2 erkek bir birine faydası oluyor mu 😂
Oluyordur ya. Sonuçta yasalara göre evli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum