DV2023 Sohbet Odası
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@erkand bi sorum olsa profilinize baktim tabi yasinizla alakali fikrim yok ama baya aktif bir uyesiniz,sonrasinda imzaya baktim ilk basvuru diyor.
Ozelikle mi basvurmadiniz yoksa kisisel tercihmi :)4 yılı aşkındır bu konuyu araştırıyordum kısmet bu yıla oldu belki de hayırlısı bu yıla di 😊
-
Benim çok merak ettiğim bişey var.
Bildiğim kadarı ile ABD’ de Work and Study uygulaması yok.
Ama her yerde reklamı var.
Bunlar dolandırıcı mı? -
Herkese öncelikle merhaba .Turist vizesiyle gidip Amerika’da evlenirsek greencard kaç günde gelir ?
-
@mertem441 1 ayda
-
@barsamagic, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@mertem441 1 ayda
Yanlış bilgi vermeyin. ABD vatandaşı ile de evlenseniz greenkart 1 seneden önce çıkmaz. Ha bu sürede abdde yaşamak için belki başka tür geçici vize verebilirler belki bilgim yok ama 1 ayda green kart çıkmayacağını biliyorum.
-
@uzaysan benim erkek kardeşim şu an abd de ve 20 yıl önce gittiğinde evlendi ve 1 ayda kartı geldi o yüzden yazdım yaşadık deneyimi anlattım inanıp inanmamak sizin düşünceniz 1. Ağızdan yazdım neyine inanmadın???
-
Günaydın arkadaşlar, dv2022 talihlileri dün gece toplu mülakat haberleri almışlar başlık yıkılıyor, beni de bir heyecan sardı sanki bana da mülakat verildi gibi 😊 yakında mülakat hikayeleri dolar başlıklar ondan sonra bizim heyecan da katlanacak😬 o zaman şu 13 hafta nasıl geçecek bakalım 😅😅
-
@uzaysan benim erkek kardeşim şu an abd de ve 20 yıl önce gittiğinde evlendi ve 1 ayda kartı geldi o yüzden yazdım yaşadık deneyimi anlattım inanıp inanmamak sizin düşünceniz 1. Ağızdan yazdım neyine inanmadın???
20 yıl önce?
Bu yüzden deneyiminiz geçersiz olabilir mi?
Sevgili @uzaysan ın dediği gibi şu an 1 yıllık süreç söz konusu. -
Hayalini kurduğum ortam 😂
https://www.instagram.com/reel/CYk8tnnheaW/?utm_medium=copy_link
-
Almanya’dan mavi kart alma durumum var. Aklıma bir soru takıldı. Almanya’da mavi kart ile çalışırken greencard loto çıkar ise bir problem oluşmadan greencard alıp Amerika’ya gidebilir miyim?
-
@alrzblgn evet her kart diğer kartı etkilemez
-
@ping-pong Ben soruya cevap verdim soruyu soran olmaz dedi anlattım geçerli geçersiz kısmına bakmam soru vardı cevap verildi
-
@ping-pong Ben soruya cevap verdim soruyu soran olmaz dedi anlattım geçerli geçersiz kısmına bakmam soru vardı cevap verildi
Tabi ki iyi niyetle cevap verdin, bundan şüphemiz yok. Ama işte, 20 yılda kim bilir neler değişti. Ama en azından 20 sene önce 1 ayda evlilik üzerinden green kart alınıyormuş onu öğrendik.
-
Güncel olmayan bir cevap verdiniz ve arkadaş düzeltti. Size kimse yalancı demedi. Bilginin güncel olmadığını vurguladık. Geçerli geçersiz bakmam ben cevap verdim geçtim doğru bir yaklaşım değil. İyilikten maraz doğarmışa çevirmenize gerek yok durumu. 🙃 cevap verdiğiniz için eleştirilmediniz. Güncellemeye verdiğiniz tepkiniz düzeltildi. Mülakatınız hayırlı olsun.
-
selam dostlar hayırlısı hepimiz için
-
Selam herkese, bir sorum var;
confirmation number görselini bir şekilde kaybettim. Numarayı temin etmek için sonuçların açıklanacağı günü mü beklememiz gerekiyor? -
@usa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar, umarım 🙏
bu arada imza kısmınız çok korkutucu..
-
@erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar, umarım 🙏
Selamlar,
@Erkand açıklama geçen ki yazına bir mesaj olabilir :) tabi her şeye hazırlıklı olmak lazım .. -
@rüştü-gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar, umarım 🙏
Selamlar,
@Erkand açıklama geçen ki yazına bir mesaj olabilir :) tabi her şeye hazırlıklı olmak lazım ..Hangi yazıma hatırlayamadım 🙄
-
Çekiliş sonucunda kazandığımı öğrendiğim an
https://www.instagram.com/reel/CZcg7akoZu0/?utm_medium=share_sheet
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum