Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@ayvalik10 Cevabınız için teşekkürler. Ama zaten testi verdikten 24 saate kadar test sonucu çıkıyor. Ya yetişmezse?
-
@aysy33 yasadiginiz sehre gore arastirirsaniz ayni gun test sonuclarini veren laboratuvarlar ve hastahaneler mevcut.
-
gumrukten gececeginiz havaalaninda hizli test yapan lab olabilir. arastirmanizi tavsiye ederim. ist var oldugunu duydum. izmir de de var. izmir deki 6 saat icinde sonuc veriyor.
-
Turkiye saati ile 12:00 pm deki ABD ucusu icin negatif pcr test sonucunu onceki gun saat 12:00 pm de almak kabul olur diye dusunuyorum. Dogru mudur arkadaslar?
-
@hasbelkader, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Turkiye saati ile 12:00 pm deki ABD ucusu icin negatif pcr test sonucunu onceki gun saat 12:00 pm de almak kabul olur diye dusunuyorum. Dogru mudur arkadaslar?
The 1-day period is 1 day before the flight’s departure. The Order uses a 1-day time frame instead of 24 hours to provide more flexibility to the air passenger and aircraft operator. By using a 1-day window, test acceptability does not depend on the time of the flight or the time of day that the test sample was taken.
For example, if your flight is at 1pm on a Friday, you could board with a negative test that was taken any time on the prior Thursday.
Test icin 1 gun kural iyukaridaki gibi. Ucusun oldugu gunden onceki gun verilmis bir test olarak aciklaniyor, ucustan 24 saat oncesi gibi bir ifade yok. Ama ilguzar bir gorevli ile karsilasip sorun yasam ihtimaline karsi imkaniniz varsa 24 saat oncesinde yaptirin.
Ayrica, 1 gun kurali testin sonuclanmasi degil, test orneginin alindigi tarih icin gecerli, hatirlatmak istedim.
Ayrintilar icin link:
-
Umarim yaza kadar bu PCR test zorunlulugunu kaldirirlar. Oyle de boyle de bulasiyor zaten...
-
Bir de maske zorunluluğu kalksa çok iyi olurdu.
-
Kisitlamalarin kaldirilmasini ya da azaltilmasini isteyecegim en son yer sanirim ucak yolculugu olurdu.
-
daha önce yayınladığım bir haberin içeriğinde yazıyordu 5G dolayı amerika da uçuşlar askıya alınacak diye işte bu gün bitti ve beklenen oldu ilk şirket emirates havayolları askıya aldı. Bu yüzden firmaları aramadan sakın uçağa binmeyin.
https://www.mynet.com/boeing-ve-airbus-uyarmisti-bae-abd-ye-ucuslari-askiya-aldi-110106904333
-
@sigmoidalmammal tesekkurler aciklama icin. Anladigim kadariyla ucustan onceki gunun tarihine bakacaklar. Ucustan onceki gun herhangibir saatte alinmis pcr test sonucunu kabul edecekler. Bu da yolculara belki yarim gun daha flexibility saglayacak. En azindan bu iyiymis. Ancak verdigin linkte mesajindaki ingilizce ifadeyi goremedim. Belki diger linklerdedir.
Tesekkurler. -
@hasbelkader alt basliklarda "Timing Requirements" altinda yaziyor .
-
-
ucuz etin yahnisi bu oluyor sanirim
-
Yavaştan abd ye gidip görme için bilet bakıyorum aynı tarih aynı rotadaki 3 ayrı firmanın bilet fiyatları... İnanılmaz gerçekten...
THY

Luftahnsa

Polonya Havayolları

-
Polonya Havayolları ile ABD ye seyahat eden var mı acaba?? Deneyimlerini merak ediyorum...
-
@denizci10 polonya havayolu biletlerine nereden baktınız acaba. Gerçekten çok ciddi fark var.
-
@esranboylu, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@denizci10 polonya havayolu biletlerine nereden baktınız acaba. Gerçekten çok ciddi fark var.
Şimdi baktım. Gidiş ve dönüş olmak üzere istanbul new york arası 4900tl. Polonya aktarmalı. Rakiplerine göre ucuz baya.
-
LOT ile çokça seyahat ettim. İstanbul-Varşova arası gidiş gelişlerde ve Avrupa içinde. THY'nin bir tık altı. Yemekler fena değil. Star Alliance üyesi olduğu için buradan kazandığınız uçuş millerini direk THY'nin mil programına işletebiliyorsunuz. Yani THY ile uçmuş gibi. Transatlantik ya da diğer uzun menzil uçuşlarını denemedim ama THY, Air France veya Lufthansa'dan çok farklı olacağını sanmıyorum. Onlara 700-800 dolar fazla ödeyecek bir fark yok seyahat kalitesinde.
-
@smartcells çok şaşırdım ve sevindim. Ben eşime Öz Polonya Turizm diye dalga geçtim. Eşim de saçmalama dedi. Çanta falan kaybolur hatta uçak gelmez dolmuş gibidir falan dedi ama sizin söylediklerinizden sonra çok şaşırdım. Bilgi için teşekkürler
-
@esranboylu skyscanner diye bi uygulama var oradan baktım. Aynı zamanda da İnternet sitesi de mevcut
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum