Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• 21:00 itibariyle FED faiz kararını açıklayacak. Yükseltmesine kesin gözüyle bakılıyor dolayısıyla USA'ya yoğun bir dolar akışı olacak. Bence dolar alacaklar şuan alsın çünkü bu gece fena yükselecek. (YTD)

• ⭐⭐⭐

@sonarsokar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

21:00 itibariyle FED faiz kararını açıklayacak. Yükseltmesine kesin gözüyle bakılıyor dolayısıyla USA'ya yoğun bir dolar akışı olacak. Tavsiyem dolar alacaklar şuan alsın çünkü bu gece fena yükselecek

"Tavsiyem *****" demişsin ama bence "Yatırım tavsiyesi değildir" diye editle. Genelde böyle yapıldığını görüyorum, altı boş olmasa gerek.

• Son 1 dakika

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

2022 dolar tahminleri bile inanılmaz rakamlarken, bu sohbet başlığının 2023 başlığını düşündükçe dert ediyorum bende. TR gibi bi ülkede bu kadar uzun süreli tahmin üretebilmek hiç kolay değil. Ama fikrine inandığım insanların yanında 30 lu rakamlardan bahsettiğimden hiç garipsemiyor olmaları çok korkunç. Bu duruma mantıklı bi şekilde hazırlıklı olmak imkansız resmen.

Bir soru sormak istiyorum mumkunse.
    Su an ciksa nakit olayini nasil jarsilayacaksiniz.
    Sizin ozelinizde genel bir soru bu.

Cevap veren herkesin dolarin yukselmesinden dolayi olusan karamsarligini curutecegime eminim.
    😉

Aslında safi kendim için değil dertlenmem sadece kendim için düşünecek olursak ben sadece normalden biraz daha fazla gayrimenkul satmak zorunda kalırım ama yinede kalan biraz daha malım mülküm olur. Ama şöyle bi durum var. Muhtemelen siz dolar yükseldiğinde benim malım mülkümde yükselir diye düşünüyosunuz ama bu bi noktaya kadar olur. Eğer bu kadar hızlı doların 30-40 liraları görmesi durumu olursa gayrimenkulünüzü satmak istediğinizde müşteri bulmanız çok zor. Hele ki loterry çıktı diye hızlı paraya çevirmek istediğinizde çok daha vahim bi durum yaşarsınız.
    Birde şu durum var. Elinizdeki malınızın cinside çok önemlidir. Örneğin arsanız varsa bakarsanız son bir yılda dolar karşısında zarar ettiğinizi görebilirsiniz. Çünkü dolar artarsa faiz artar (bakmayın tvdeki garip duruma) faiz artarsa inşaat yavaşlar, inşaat yavaşlarsa arsa değerlenmez. Mesela yatırımı arsa olan kişide dertlenebilir.
    Bunun gibi biçok durumu örnek verebiliriz. Demek istediğinizi anlıyorum tabiki ama gidilemez demiyorum her halukarda zorluk artar diyorum.

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@efe-kansaslıoğlu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ping-PONG 1 yıl içinde dolar bazında geri ödeme sözüyle babadan arabayı satmasını rica ederek karşılamayı düşünüyorum :)

Benim zaten problemim yok ama yine de yaptigim bir hamleyi soyleyeyim mesela.
    200.000 lira kredi cektim. Dolar a cevirip attim kenara. Su an faizi ile beraber kredinin tamamini karsiliyor 😂

Ben krediyi oduyorum tabi ona dokunma niyetinde degilim.

Çıkacağına bu kadar eminseniz sayısal lotoda oynasaydınız keşke :)

İşin şakası bu ama hesaplarını sadece dvlottery göre yapacak kadar hareket alanınız varsa para çokta dert değil bence.

• Merhaba, forumu karıştırırken birden aklıma geldi. Çekilişin çıkması durumunda, bilgileri girerken verdiğimiz maile bir mesaj gönderiliyormu?
    Şu yüzden soruyorum; iki üç tane aktif mail adresim var. Şu an hangisini yazdığımı tam olarak hatırlamıyorum. Belge vs istendiğinde, eğer önce onlardan mail gelmezse yanlış mail kullanabilirim belki.

• @adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Merhaba, forumu karıştırırken birden aklıma geldi. Çekilişin çıkması durumunda, bilgileri girerken verdiğimiz maile bir mesaj gönderiliyormu?
    Şu yüzden soruyorum; iki üç tane aktif mail adresim var. Şu an hangisini yazdığımı tam olarak hatırlamıyorum. Belge vs istendiğinde, eğer önce onlardan mail gelmezse yanlış mail kullanabilirim belki.

İlk etapta mail gelmiyor kazanırsınız ds260 formu doldurduktan sonra istenen belgeler için mail geliyor

• @avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@efe-kansaslıoğlu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ping-PONG 1 yıl içinde dolar bazında geri ödeme sözüyle babadan arabayı satmasını rica ederek karşılamayı düşünüyorum :)

Benim zaten problemim yok ama yine de yaptigim bir hamleyi soyleyeyim mesela.
    200.000 lira kredi cektim. Dolar a cevirip attim kenara. Su an faizi ile beraber kredinin tamamini karsiliyor 😂

Ben krediyi oduyorum tabi ona dokunma niyetinde degilim.

Çıkacağına bu kadar eminseniz sayısal lotoda oynasaydınız keşke :)

İşin şakası bu ama hesaplarını sadece dvlottery göre yapacak kadar hareket alanınız varsa para çokta dert değil bence.

Benimkisi hareket alani degil hocam,
    Ben zaten coin, borsa, day trading kovaladigim icin nakit plan uzerinden yuruyorum. 🙃

Beni sadece aldigim maasi dovize cevirirken etkiliyor. Oncesinden degil sadece sonrasindan etkileniyorhm.

• @adgercu
    açıklanacağı zaman aşağıdaki linke tıklıyorsunuz contine tuşuna bastıktan sonra forget number yazısına tıklayınca size isim - soyadı - doğum tarihi ve MAİL adresini soruyor işte burada her maili denersiniz hangisi doğru ise size ilk başvuruda verilen numara çıkacak

• @ayvalik10 Doğru isim ve maili yazdığımızda mı ilerleme imkanı veriyor? Bu şekilde doğrulama imkanı varsa mesele kalmaz.

• FED faiz oranini su an icin degistirmedi.

• @MySea, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

FED faiz oranini su an icin degistirmedi.

Boyle devam etsinler abi soyle. 15 gundur down olan coin piyasasi can buldu. Bir aciklama beklemek ne kadar belimizi buktu 15 gunde bilemezsin. 😂

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

breeh 2 ay girmedik 100 sayfa olmuş, hepsiinee bakacağım en kısa sürede ne olmuş ne bitmiş diye.. :)) e ne var ne yok

Ahsen arada buraya bakıyorum uzun süredir seni görmeyince bu kız bir yolunu buldu gitti diye düşündüm 🙂

• ⭐⭐⭐

@Zelene ahh ablacım nerdee.. gidemedik hala bi türlü nasip olmadı acaba bu sene card mı çıkıcak nedir :smiling_face_with_halo: çıksada 1.5 sene onu bekleyecek sabırda kalmadı yaa neyse..
    sen neler yapıyosun nasıl gidiyor.

• @Ping-PONG coin demişken mahfolduk onu söylemeden geçemeyeceğim sdhsgdf

• ⭐⭐

@MySea Ama varlık alımlarını azaltma hızını 30 milyar dolara çıkardı. Bu piyasaya sürdüğü paraları toplamayı iki katı hızlandıracağı anlamına geliyor. Yani piyasaya sürdüğü dolarları toplama hızını artırdılar. Zaten faiz artırımı ile de amaç piyasadan dolar çekmek olacaktı. Aynı şeyler değil ama aynı kapıya çıkıyor. Varlık alımlarını azaltma hamlesi Fed'in niyetini ve hareket stratejisini ele veren bir hamle. Bunun ucu tüm dünyadaki dolarlara dokunur. Sinyali alan balina sermayeler Amerikaya dönüşe başlarlar. Bu da dünyada dolar kıtlığına neden olur.

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Zelene ahh ablacım nerdee.. gidemedik hala bi türlü nasip olmadı acaba bu sene card mı çıkıcak nedir :smiling_face_with_halo: çıksada 1.5 sene onu bekleyecek sabırda kalmadı yaa neyse..
    sen neler yapıyosun nasıl gidiyor.

Ahh bir çıksın da bir çırpıda geçer o 1 buçuk yıl , ben aynı standart yaşamaya çalışıyoruz

• @Drywall Evet dogru bu durum faiz arttirimi takvimini one cekecek gibi gorunuyor. Onceki tahminler Mayis-Haziran gibiydi, bugunku aciklamalar sonrasi yeni tahmin Mart ayini gosteriyor.

• dolar ve euro.jpg

Günaydın millet :( :(

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ping-PONG coin demişken mahfolduk onu söylemeden geçemeyeceğim sdhsgdf

Metaverse tut elinde. 🙃
    Uzun vadeli.
    Toplayacak merak etme.

Bir de ön satış kovala. Metaverse ön satışlarından ufak ufak al çek cüzdana. 🙃

YTD😂

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k