DV2023 Sohbet Odası
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@smitra34, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
greencard fotoğrafı için yardıma ihtiyacım var tecrübeli biri yardım edebilir mi
Neden eksi veriyorsunuz arkadaşa, adam yardıma ihtiyacım var diyor. Yardım edeceğiniz bir konu ise el atın, herkes sizler gibi bilgisayarı, fotoğraf ayarlamasını vesaire, çok iyi biliyor olmak zorunda değil. Daha önce pek çok yerde konuşulmuş olabilir, neyi anlamadığını, neyde takıldığını sormak zor mu?
evet, bunu ben de anlamadim. Bir kisi israrla ayni sorulari sormuyorsa, bu baslik altinda takildigi yerleri sormasinda hicbir sakinca yok. Lutfen basvuruyla ilgili soru soran kisileri eksilemeyin arkadaslar.
-
@smitra34 usttekini kullanabilirsiniz, alttaki fotografa ekleme yapilmis, onu kullanmayin.
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Şimdi arkadaşlar öncelikle merhaba . Fotoğraf örnekleri sitesinde fotoğraf boyutunun 600x600 (min) ile 1200x1200 (max) olması gerektiği bilgisi bulunuyor. Fotoğraf detaylarında başın çene ile saç kısmın arasının 25mm ile 35mm arasında olması gerektiği ve fotoğrafın en alt kısmından göz hizasında kadar olduğu kısmın 28 mm ile 35 mm arasında olması gerektiği ve buna dikkat edilmesi gerektiği yazılmış . Buna dikkat ederek fotoğraf kırpma işleminde 600x600 yaptığım fotoğrafta uyuşmazlık oluyor (göz kafa çene mevzusu ) ama 600x600 olmayan diğer kare fotoğrafımda ki 709x709 göz kafa boyutu uyuşuyor . Benim yükleyeceğim fotoğraf 709x709 ya da 800x800 veya 923x923 kare şeklinde olsa yine de engel teşkil eder mi ?Teşekkür ederim.
sorun olmaz.
-
@ibrahimasar Anladım Youtube yorumları arasında sanki 600x600 den başka bir boyut kabul edilemeyecekmiş gibi bir hava sezdim sormak istedim. sabahtan beri 600x600 da deniyorum olmuyo ya kafa büyük oluyor ya göz yukarda ya kaş aşağıda . . . bol şans :)
240 kb dosya boyutu siniri da oldugu icin herkes mumkun oldugunda kucultmeye calisiyor.
-
ha bu arada greencard başvurusunda kullanılan fotoğraf eğer talihli olursak 2 adet somut şekilde isteniyormuş , haberiniz olsun .
o zaman vizeye basmak icin yeni fotograf goturuyorsunuz...
-
değerli greencard isteklileri , iki husus daha var sormak istediğim : 1- bu sene talihli sayısı 80.000 e çıkacak yasa hazırlanıyor deniliyordu noldu o iş ? 2- Joe Biden'in 10 sene üst üste GreenCard başvurusu yapıp şansı dönmeyenlere GreenCard vereceği gibi bir haber okuduğumu hatırlıyorum böyle bir şey var mı ya da bu konuda ilgi sahibi olan varmı ?
-
tasari yasalasmadi, henuz konusulmaya bile baslanmadi; pandemi devam ederken gocmenlik yasalarinda bu kadar kapsamli degisiklik yapacaklarini sanmiyorum.
-
bunun zaten tasari olmasi bile mumkun degil :)
-
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaslar iyi geceler.forum bu gece çok sessiz ortamı biraz hareketlendireyim. bir şehir evsanesi duydum bunu size sormak istiyorum.cevabını bilmiyorum.konu green kart başvurusu sonrası başvuran kişinin ölümüyle başlıyor. Talihli ölüyor. Böyle bir durumda ailesi GC faydalanamayiyor deniliyor.ortada kazanılmış bir hak var aynı zamanda talihli ölü.böyle bir durumda sonuç ne olur?
talihli kisi ABD'ye giris yapmadan olurse o durumda maalesef hickimse bu sanstan yararlanamiyor.
-
@crazycells gün sonu mesaisi bitince akşam forum mesaisine başlamış ve bütün soruları cevaplamış bile.iyiki varsınız...
-
@efes22 ayni dediginiz sekilde oldu :)
-
Gunaydin, dun aksam itibariyle basvurumu tamamladim. Herkese bol sans diliyirum. Umarim herkesin gonlunce olur.
-

Günaydın güne bu güzel resimle başlayalım..
Arizona/Page/Horseshoe Bend -
@crazycells çok teşekkür ederim cevabınıa için
-
@hadi-BE çok amin :)
-
Başvuru hala yapmadım gelecek hafta yağacağım şimdiden bütün forum üyelerine başarılar dilerim, bu sanırım 6 ci olacak benim için .
-
@Berkay-Seymen Darısı başıma onaylanırsa şafak 20 inşallah
-
@serkanist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Başvuru hala yapmadım gelecek hafta yağacağım şimdiden bütün forum üyelerine başarılar dilerim, bu sanırım 6 ci olacak benim için .
İnşallah çoğumuz kazanırız,1/100 ihtimale ümit bağladık çoğumuz kazanirsak en azından kafa rahatlar
-
Türkiye sınırları içerisinde yardımlaşmanın, hoşgörünün ve iyi niyetin en üst seviyede olduğu yer benim gördüğüm kadarıyla burası. Çok yazık güzel ülkeme, iyi insanlar için yaşanması çekilmez bir yer haline geldi. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşarak hak ettiğimiz yaşantıya ulaşırız ve yine umarım ki bir gün bu güzel ülke de dünyadaki güzel insanlar için ulaşılmak istenen bir hedef, bir rüya haline gelir.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim:smiling_face:
-
@muhammed01 Benim özel durumumda Eylül ayında büyük iki planlı değişikliğimiz olacağı için sonradan açtırmaktansa geç doldurmayı tercih ettim.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
değerli greencard isteklileri , iki husus daha var sormak istediğim : 1- bu sene talihli sayısı 80.000 e çıkacak yasa hazırlanıyor deniliyordu noldu o iş ? 2- Joe Biden'in 10 sene üst üste GreenCard başvurusu yapıp şansı dönmeyenlere GreenCard vereceği gibi bir haber okuduğumu hatırlıyorum böyle bir şey var mı ya da bu konuda ilgi sahibi olan varmı ?
1.Bu bi hayaldi. Hayal olarak kaldı.
2.Bunu bizim diyanet hacı çekilişi için 7 yıl olarak yapmıştı. Umarım bidende imana gelir. 10 yıl çok :)
(ikincisi bence arkadaş arasında yapılacak bi şaka. Hayal olarak bile fazla sanki)Şe olsa nasıl olur Joe Biden dese '' ben kimim Başkanım . bu sene greencarda başvuran herkesi Amerika'ya alıyorum . var mı itirazı olan !! '' ne güzel olur be :D
Onlardaki başkan ile bizdeki Başgan ın yetkileri aynı olmadığından olmuyo işte. Ama olsa ne güzel olur di mi?
Valla bana kalırsa hiç iyi olmaz. Biden bizdeki başkanın yetkilerine sahip olurda bu şekil bir karar verye gücünü kendinde bulursa, 2-3 yıla kalmaz Amerika'nın bizden hiç bir farkı kalmaz. Dünya üzerinde hiçbir kişide ülke bazında böyle bir güç olmaması taraftarıyım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum