Yüksek Lisans Kıdem Tazminatı
-
Merhabalar , benim Muslu Hukuk bürosuna bir sorum olacak. Cevaplayabilirlerse çok sevinirim. Amerikada MBA için kabul aldım . Türkiyede bir şirkette 6 yıldır çalışıyorum. MBA eğitimi için istifa edeceğimi belirtip kıdem tazminatımı alma gibi bir şansım var mıdır ? Yani eğitim, kişisel gelişimim için olduğu için belki böyle bir insiyatif vardır diye düşündüm. @Claudia-J-Muslu @Yusuf-Saraçoğlu
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: Yüksek Lisans Kıdem Tazminatı
Merhabalar , benim Muslu Hukuk bürosuna bir sorum olacak. Cevaplayabilirlerse çok sevinirim. Amerikada MBA için kabul aldım . Türkiyede bir şirkette 6 yıldır çalışıyorum. MBA eğitimi için istifa edeceğimi belirtip kıdem tazminatımı alma gibi bir şansım var mıdır ? Yani eğitim, kişisel gelişimim için olduğu için belki böyle bir insiyatif vardır diye düşündüm. @Claudia-J-Muslu @Yusuf-Saraçoğlu
Sayın @cüneyt-tarıkman,
Konu danışmanlık gerektirmektedir. Detaylı inceleyebilmemiz için [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum