DV2023 Sohbet Odası
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Nephy, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Benim de eşimin de olmadı. Kaçıncı basvuru karıştırıyorum artık. Totemler de tutmadı.. neyse hayat devam ediyor. Herkese geçmiş olsun.
Burak bey ölmemiş :)
Iyi yapmis. Ölmesin zaten. Hangi dengesiz yazmışsa o yorumu....
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Nephy, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Benim de eşimin de olmadı. Kaçıncı basvuru karıştırıyorum artık. Totemler de tutmadı.. neyse hayat devam ediyor. Herkese geçmiş olsun.
Burak bey ölmemiş :)
Iyi yapmis. Ölmesin zaten. Hangi dengesiz yazmışsa o yorumu....
Ben yorum görmedim de bir süredir de sessizler ya korkmuştum. Ama video paylaşmış Evrim hanım bugün iyiler çok şükür...
-
Arkadaşlar bir şey soracağım Mülakatta vizeyi aldıktan sonra 1 yıl içerisinde mi giriş yapmak gerekiyor yoksa 6 ay içerisinde mi?
-
@hascerob Sormayın walla çok sevindim. Tatlı bir aile. Tanrım sağlık sıhhat versin
-
HAS NOT BEEN SELECTED... 5. başvurumdu. Açıkçası en çok üzüldüğüm bu oldu diyebilirim. Siteye tekrar tekrar girip baktım ama nafile... :(
Ne yapalım elden bir şey gelmiyor. A-B planım yok maalesef , tek plan DV. Ha sayısal süperden para çıkar o ayrı. -
buraya yerimizi aldık bakalım
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Arkadaşlar bir şey soracağım Mülakatta vizeyi aldıktan sonra 1 yıl içerisinde mi giriş yapmak gerekiyor yoksa 6 ay içerisinde mi?
Sağlık raporunu aldığın günden itibaren 6 ay içinde giriş yapmak gerekiyor
-
İlk Defa Başvurdum Çıktı DV2021 Case Number: 27XXX Sıra Gelir Mi Arkadaşlar?
-
Lânet olsun banada çıkmadı arkdaslar görüşürüz kendinize iyi bakın
-
@Mst, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
HAS NOT BEEN SELECTED... 5. başvurumdu. Açıkçası en çok üzüldüğüm bu oldu diyebilirim. Siteye tekrar tekrar girip baktım ama nafile... :(
Ne yapalım elden bir şey gelmiyor. A-B planım yok maalesef , tek plan DV. Ha sayısal süperden para çıkar o ayrı.Sağlık olsun.
-
@ahsenaydgdu sağlık olsun hayat bize güzel şeyler getirsin inşAllah
-
Kanada yolcusu kalmasın :D
-
@Ali-Ege-Can-0 Teşekkür ederim. Hepimize geçmiş olsun. Yaş ilerledikçe gitme isteği artıyor olamayınca da üzüntü daha da büyük oluyor.
-
Çıkmayan arkadaşlara herkese geçmiş olsun. Çıkanlar için kendimize çıkmış gibi sevindik. Bende eşimle beraber ilk defa dv2023 te başvurucam. Bu da totem olsun. Selamlar
-
@istavrit % 50 ihtimal. Pandeminin durumuna bağlı
-
@Ping-PONG yap planı bro
-
@Drywall, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@istavrit % 50 ihtimal. Pandeminin durumuna bağlı
Geçmiş yıllarda kaçta kaldı acaba son 5 yılda elimizde bir bilgi var mı ?
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Sağlık raporunu aldığın günden itibaren 6 ay içinde giriş yapmak gerekiyor
Teşekkür ederim.
-
@istavrit Geçmiş yıllara bakma sen. Artık nur topu gibi bir pandemimiz var. Son iki yıl kazananlar hala gidemedi.
-
Yerimizi alalım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum