DV2022 Bekleme Odası
-
Ben de yurtdışında yaşayıp ülkemi çok özledim paylaşımları yapmak istiyorum. Arabamın arkasına ülke özlemi ile alakalı sözler yaptırmak istiyorum. Gümrük kapısında alakam olmayan ülke hakkında oy kullanmak istiyorum... 😉😎
-
Bir de yalandan Türkiye'de yapmadığım milliyetçiliği yurt dışında yapıp kendime laf söylettiririm...
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben de yurtdışında yaşayıp ülkemi çok özledim paylaşımları yapmak istiyorum. Gümrük kapısında alakam olmayan ülke hakkında oy kullanmak istiyorum... 😉😎

-
Ben de yurtdışında yaşayıp ülkemi çok özledim paylaşımları yapmak istiyorum. Arabamın arkasına ülke özlemi ile alakalı sözler yaptırmak istiyorum. Gümrük kapısında alakam olmayan ülke hakkında oy kullanmak istiyorum... 😉😎
-
Arabamın arkasına bir Atatürk İmzasından fazlası fazla gelir
-
YouTube işine girebilir miyim bilmiyorum ama forum ailesinin her daim ulaşabileceği bir aile olacağız 🙏
-

3 gun. geri sayim devam ediyor 😀 New Orleans -
@nevzatyildizz
Gurbetçi dayı
https://www.youtube.com/watch?v=oXINl7vIugU -
@M-Turk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bir de yalandan Türkiye'de yapmadığım milliyetçiliği yurt dışında yapıp kendime laf söylettiririm...
Bana Manyakmısın Amerika da ne işin var diyenlerin baişına bi iş gelirse bellirli sebeplerden dolayı direk beter olun diyebilirim.
-
Çok takip edemedim ama geçen sene kazananların bir kısmı gidebildi mi? Bu sene aynı durum olabilir mi ne dersiniz?
-
@Safa-İ DV 2021 talihlilerinden giden yok ama, DV 2020 talihlilerinden gidenler var.
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz
Gurbetçi dayı
https://www.youtube.com/watch?v=oXINl7vIugUBen de euro kazansam Almanya'da zar zor kenara koyduğum üç kuruşu türk lirasına çevirince zengin olsam ve burada 1-2 ay krallar gibi yaşasam ben de Türkiye'nin ekonomisinden çok memnun olurum şahsen.
-
@Emtee hoş buldum çok şanslı bir insan değilim aslında çok umursamamam lazım o yüzden :)
-
"İlk başvurumdu" "öylesine başvurdum" "son anda başvurdum" yazayım şimdiden.
-
sekizkarakter
-
@nevzatyildizz Gurbetçilerin oy kullanması yasaklanmalı adamlar resmen kaderimizin içine etti... :D :D
-
sekizkarakter
-
Hayatta katıldığım hiçbir çekilişi kazanamadım. 5 kişinin katıldığı bile çıkmadı. Bütün şansımı bu çekilişe saklamış olduğumu düşünmek istiyorum :D
-
Ben eğer Amerika'ya gidersem Toygar Işıklı' nın EZEL (dizi fon müziği) kullanarak bir video çekmek istemiştim EZEL NEW YORK diye ama bir türlü Green Card çıkmayınca youtube'a yüklenen New York videolarını birleştirip kendim edit yapıp eğlenmiştim nasıl olacak diye dayanamayıp birleştirme yapmıştım :) :) ( Kendimce Edit Ancak bu kadar oldu)
-
sekizkarakter
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum