DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10 bakanlık verilerini kullan abi 3. parti siteler her zaman gördüğün gibi doğru bilgiyi vermiyor.
-
@nevzatyildizz satış vergisi yok diye 3 kuruş ucuz gözüküyor market fiyatları :D florida da gelir vergisi bulunmuyor bu biz yeni göçen kişiler için gayet iyi bir durum başlangıçta. ayrıca kıyasladığı eyalette Delaware ya ayıp yani üzülüyor insan böyle eyaletlerle kıyaslanınca :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz satış vergisi yok diye 3 kuruş ucuz gözüküyor market fiyatları :D
Bir yanda market fiyatları vs paylaşılırken sen fırtınayla, yağmurla adam toplayamazsın Tampa'ya :D
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir sıfırdan başlamak kelimesi biraz ürkütücü bnmkide öyle diyor da ben ne dersem o :D gidilcekse gidilcek :D
Gormek istedigim tablo bu Ahsencim 💪🏽Elini masaya vuran kadinlara bayilirim 😄
-
@nevzatyildizz keyifleri bilir. kimseyi zorladığım yok zaten.
-
@Rhonster @Ping-PONG a ne oldu yasaklı olmuş kavga mı ettiniz?
-
@gariban 3 günlük dinlenme aldı yasak değil o :) gelir 3 gün sonra.
-
Güzelmiş ders çalışsın biraz. İyiymiş ne var ne yok forumda işler yolunda mı misafirim var çocuklar bırakmıyor bakamıyorum aklım hep burada
-
@gariban iyi iyi
-
@hadi-BE Cevabın için teşekkürler ♥
-
@nevzatyildizz 5 10 centlik farklardan dolayı ölü bir şehre gidene de ne bileyim :D
-
Biz şuan yasağı deliyoruz çocukları tutamıyorum evde siteye iniyoz valla. Ama aklım Tampa da nasıl geçer bu son günler allahım yardım et
-
@Hyller hiç birşey sağlığınızdan önemli değil abla bence inmeyin gelsinler onlarda muhabbet etsin D:
-
@Rhonster Öyle işledin beynimize ki artık çok bir önemi kalmadı :) Ama ev fiyatları biraz yüksek
-
@nevzatyildizz orlando'dan ucuz :)
-
@Rhonster Orlando'da düşük demedim :) Houston'da fiyatlar iyi ama sırf ev fiyatları için de Tampa bırakılıp da Houston'a gidilmez :)
-
Forum rahatlamış gibi :D
-
@Rhonster Sen Tampa'nın yaşanılır mahallelerini belirle de forum ahalisi ev baksın :)
-
@nevzatyildizz ben milyon dolarlık mahallelerine bakıyom size de öyle bakim mi :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz ben milyon dolarlık mahallelerine bakıyom size de öyle bakim mi :D
Biz fakiriz 100 bin dolardan başlayalım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum