DV2022 Bekleme Odası
-
@gariban iyi iyi
-
@hadi-BE Cevabın için teşekkürler ♥
-
@nevzatyildizz 5 10 centlik farklardan dolayı ölü bir şehre gidene de ne bileyim :D
-
Biz şuan yasağı deliyoruz çocukları tutamıyorum evde siteye iniyoz valla. Ama aklım Tampa da nasıl geçer bu son günler allahım yardım et
-
@Hyller hiç birşey sağlığınızdan önemli değil abla bence inmeyin gelsinler onlarda muhabbet etsin D:
-
@Rhonster Öyle işledin beynimize ki artık çok bir önemi kalmadı :) Ama ev fiyatları biraz yüksek
-
@nevzatyildizz orlando'dan ucuz :)
-
@Rhonster Orlando'da düşük demedim :) Houston'da fiyatlar iyi ama sırf ev fiyatları için de Tampa bırakılıp da Houston'a gidilmez :)
-
Forum rahatlamış gibi :D
-
@Rhonster Sen Tampa'nın yaşanılır mahallelerini belirle de forum ahalisi ev baksın :)
-
@nevzatyildizz ben milyon dolarlık mahallelerine bakıyom size de öyle bakim mi :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz ben milyon dolarlık mahallelerine bakıyom size de öyle bakim mi :D
Biz fakiriz 100 bin dolardan başlayalım
-
@Chandler :D
-
@Rhonster Tampa'ya getirttiğin insanlara finansman da sağlayacaksan buyur bak :D
-
@nevzatyildizz aidatları ben topluyorum finansman sizsiniz :D
-
villa alıp katlara bölelim moruk en ucuzu öyle olur :D merdivene bi çelik kapı koyarız tamam işte :D @Rhonster
-
bu muhabbetleri 2022 kazananlar odasında yapmak nasip olur umarım hepimize :)))
-
olmazsa da ekrem dv 2023 odasını açar zaten :D :D
-
@Chandler Bu sene @Rhonster açtı diye hatırlıyorum çıkmazsa seneye o açmasın :)
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bu muhabbetleri 2022 kazananlar odasında yapmak nasip olur umarım hepimize :)))
En son neyi böyle açıklansın diye bekledim bilmiyorum. Merakla bekliyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum