Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kredi Skoru / Credit History

Bankacılık
1.3k 217 245.9k 216

Benzer Başlıklar

• Kredi skoru

Bankacılık
    1
    0 Oy
    1 İleti
    149 Bakış
    M
    Cevap: Kredi Skoru / Credit History SSN olmasan BOA dan kredi kartı vermişlerdi 1.000 $ Ve ödeyemedim kredi notum vardı oda gitti şimdi SSN geldi bu ödenmemiş kredi kartı ve skor durumu olduğu gibi dururmu yoksa silinir mi öğrenmek istedim
  • 8 Oy
    6 İleti
    698 Bakış
    MySeaM
    BoA ile benim birkac tecrubem oldu. Bir keresinde Karaip adalarina tur reservasyonu yapmistik. Onden $750 odeme yapmistik. Sonra bizim planlar degisti ve iptal ettik. Parayi geri gondermediler. Birkac defa telefon ile ugrastim, herkes topu bir baskasina atti ve bir turlu net bir cevap alamadim. BoA kredi kartina dispute yaptim ve 1 hafta sonra parayi gonderdiler. Bir defa da benzin istasyonunda coffee falan almistim, hatali charge yaptilar. Benden onceli musterinin aldiklarini da bana odettiler. Acelem oldugundan receipt de almamistim. Sonra hesap kontrol ederken farkettim. Sadece $25 civarindaydi ama yine de dispute yaptim. Parayi gonderdiler.
  • ABD'ye yeni gelenler icin kredi karti tavsiyeleri

Bankacılık
    332
    10 Oy
    332 İleti
    35k Bakış
    Emre KurtulmuşE
    @hDundar son 1.5 yıldır amex gold kart kullanıyorum limitsiz bir şekilde bir kere bile evrak istemediler. Genelde gig workleri bile bir gelir saymazlarken borsadaki kazançları sayarlar mı bilemiyorum
  • Farklı Kişi Üzerine Olan Türk Kredi Kartının ABD'de Kullanımı

Bankacılık
    4
    0 Oy
    4 İleti
    518 Bakış
    knnrnK
    @padawan, içinde söyledi: Farklı Kişi Üzerine Olan Türk Kredi Kartının ABD'de Kullanımı Merhaba, Yakında ABD'ye ilk girişimi gerçekleştiriyor olacağım. İlk günlerde annemin adına olan Türk kredi kartını yanımda kullanmak için götürmeyi düşünüyorum. Sizce isim farklılığı sebebiyle kartın kullanımına izin verilmemesi gibi bir sorunla karşılaşılma ihtimali yüksek olur mu ya da deneyimleyen var mı? Normalde hiçbir yerde kimlik kontrolü yapılmıyor. Ama yine de kendi kredi kartınız olması daha doğru olur.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k