DV2022 Bekleme Odası
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 Bu yaştan sonra düşündüğün tek şey kemiklerimin ısınması :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Pablo Escobar gibi dolar yakar ısırırım ben😎😂
-
Benim mekan belli san francisco veya çevresi mecburen :D meslek orada
-
@gariban hadi inşallah :)
-
@HAYAT bu arada gc ile çıkıp 6 aydan fazla kalabilirsiniz 1 yılı geçtikten sonra sorular soracaklardır ama çok problem olmayacaktır ama bunu tekrarlamanız dediğim gibi problem elinizden alınabilir gc.
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 Bu yaştan sonra düşündüğün tek şey kemiklerimin ısınması :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Pablo Escobar gibi dolar yakar ısırırım ben😎😂
Rubleye çevirin daha çok ısınırsınız 😇😇
-
@Ping-PONG bir yolda yürüyorsun diye sonunu getirmek zorunda değilsin bazen sapaklardan dönülebiliyor.
-
@gariban benden herkese izin var Tampa'yı Sevenler Derneği başkanı olarak gelen herkese kapımız açık :D
-
@HAYAT bu durumda re entry permit alırsınız çok uzun bir zaman yoksa
-
@HAYAT re entry permitler 2 yıllık veriliyor daha sonra yenileyebiliyorsun ama sıkıntılı bir süreç olabiliyor.
-
@Rhonster Kankacım insanlara bekledikleri cevabı vermeye. çalışıyorum. Mesela bak.
@HAYAT
Sorunuza şöyle bir cevap daha vereyim. Aslında cevaplarımın yönünü de anlayabilirsiniz bu cevaptan. Ben neden sonuç ilişkisini düşünerek kendimi yerinize koyarak cevap vermeye çalışıyorum.Siz 5 sene sonra vatandaşlığı alacağınız için bırakın eşiniz ne yaparsa yapsın. Siz vatandaş olduktan ve evliliğiniz gerçek olduktan sonra bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Vatandaşlık gecikebilir sadece :D
Olurda sizi bu süreçte sizden boşanırsa (sadece varsayım) oda onun sorunu, bırakın ne hali varsa görsün :Dİkinizden birisi vatandaşlığa emin adımlarla gittikten sonra bir problem yok.
-
@Ping-PONG beklediği cevap vatandaşlık değil re entry permitti ama o ne olacak :)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG beklediği cevap vatandaşlık değil re entry permitti ama o ne olacak :)
gerek var mı? Verdiğim cevap kafasındaki bütün sorunları ortadan kaldırdı. Bak şimdi cevabına anlarsın :D
Ulan sende varya neyin ne olduğunu ezbere biliyorsun. Yılların bilgi birikimi var. Elini kafanın arkasından çevirip tutuyorsun kulağını. Bürokrat gibisin. :D
Tamam gelicez Tampa' ya yalnız bırakmayacağız seni. Yeter ki çıksın GC. :D
-
@Ping-PONG anlattığın mental olarak yorucu bir süreç bu dediğin olursa belli bir süre ayrı kalmak zorunda kalacaklar ve bir ihtimal dahi olsa vize alamayabilir tekrar abd vatandaşıyla evlilik muhabbetinden ( nerden biliyorsun deme bizzat babamın kuzeni yaşadı kendisi abd vatandaşı tr de evli eşini götüremedi vize çıkmıyor diye o abd den gelemiyor diye boşanmışlardı)
-
@Ping-PONG gelme kanka tampaya sen köpek balığı çok bak dün geceden sabaha kadar 15000 tane timsah saldırısı da olmuş aman diyeyim yerler seni sen bize lazımsın :D
-
@Ping-PONG bildiğim konularda konuşuyorum zaten bilmediklerimi de konusu açılırsa takip ediyorum okuyorum böylece onu da bilmiş oluyorum :D
-
Neyse ben hiç bişey demedim.
Meslek konularında olduğu gibi, bilgi paylaşımı konusunda da konuşmamaya karar kıldım. :D
Ben goygoya devam.Alex im bekler kendinize iyi davranın.
https://www.youtube.com/watch?v=zOvyRjVQLjE -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Melih-Tokal bu arada sana not geçeyim aklıma geldi. Kanada da çok rahat jet pilotu olabilirsin. Sadece 5 yıl vatandaşlığı beklemen lazım. İstersen bir araştır.
Kanada'ya dair gram bilgim yok :D Ama hoşuma giden ve mevsimi tam bana göre olan bir ülke. Valla abi sen yönlendirirsen beni bilgilerinle sevinirim :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG sen bize anlatırsın. Bekliyoruz seni.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum