DV2022 Bekleme Odası
-
@cthax, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 Bahsettiğim Ukraynadan şu anda Turistik vizeye başvurmayı bence denemelisin
8 mayıs dan sonra plan yaparım... teşekkürler
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
e... bu
Vize dediğin Turist vizesi ise henüz bir sıra yok. Parasını ödemiş kişiler, randevular açıldığı an girip sistemde boş buldukları gün ve saate randevularını alıyorlar. İlk bile olabilirsin. Engeller beynimizin içinde. Geçmiş zamanın olmamışlarına üzülmek yerine gelecek zamanın olasılıklarına odaklan.
Hocam, filozof gibi yaziyorsunuz bugun 👍
-
@Hyller aynı şekil abla ben 2 senedir dobarlanıyom :D
-
USD/TRY kurunu takip etmeden yaşamak bile başlı başına büyük bir lüks, düşününce.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10
Programlamayı hallediyorum şuan.
Satte 12 knots yol yapacak. GC çıkmazsa memleketi terketmenin yollarını arıyorum.
Kalamıştan suya indin mi, artık 1 ayda Miami ye ineriz. :DEline sağlık süper olmuş... 😂😂 başka çözüm bakmaya gerek kalmadı desene😉😎
Sintine ye doldurucam bunların hepsini mülteci olarak götürücem. 🤣
-
.,.,.,.,
-
@xackletaker Doyuncaya kadar et yemeyi nasıl unutursun :)
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
e... bu
Vize dediğin Turist vizesi ise henüz bir sıra yok. Parasını ödemiş kişiler, randevular açıldığı an girip sistemde boş buldukları gün ve saate randevularını alıyorlar. İlk bile olabilirsin. Engeller beynimizin içinde. Geçmiş zamanın olmamışlarına üzülmek yerine gelecek zamanın olasılıklarına odaklan.
Eyvallah abi. Ama yaşanmışlıklar yani sırtımdaki bagaj maalesef artık çok ağır geliyor. Ne zaman kurtulmak istesem daha ağır bi bagaj geliyor... inan çok yoruldum hem de çok...
-
Şafak 15 Burdura selam olsun ....
-
@Hyller bu kez ben de kolay kolay dobarlanamam ☹️
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller bu kez ben de kolay kolay dobarlanamam ☹️
8 inde çekiliş, bir sonraki hafta ordayım. Beraber sarılır ağlarız. 🤣🤣🤣
-
@Ping-PONG ağzına ıslak terlikle vurarım😂ben mutluluktan ağlamak istiyorum
-
@Ping-PONG ağzına ıslak terlikle vurarım😂ben mutluluktan ağlamak istiyorum
🤣🤣🤣
-
5k ile 10k arasında böyle minik evler var Tampa’ da. Bekar Tampa cılar baya iyi bakın. Hayatınızı kurma masraflarını düşürür bu iş.
https://www.zillow.com/homedetails/3390-Gandy-Blvd-526-Saint-Petersburg-FL-33702/2075558369_zpid/
-
@Ping-PONG illa evi satın alacaksın. Ben önce kiralayarak ortamı görmek istiyorum, belki iş ile birlikte yer değişikliği yapılabilir. O yüzden ev alımını aceleye getirmemek gerekiyor.
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG illa evi satın alacaksın. Ben önce kiralayarak ortamı görmek istiyorum, belki iş ile birlikte yer değişikliği yapılabilir. O yüzden ev alımını aceleye getirmemek gerekiyor.
Gördüm attım öyle, 1000 doların altında kira yok. Bekar adam için önemli bir olay olabilir. Benim için zaten imkanı yok. Benim sabit bir lokasyonum olma ihtimali olsa bile dışarıda yaşama ihtimalim evlenmediğim taktirde minimum 3 sene yok. SOCOM a katılmayı düşünüyorum ben.
-
@bidünya dobarlanırız abla bi buraya bakarız birde oraya hemen motivasyon gelir.
-
@Rhonster off stres yaptım yine😀
-
@Rhonster off stres yaptım yine😀
@bidünya yapma yapma herşey çok güzel olacak 🎉
-
@ahsenaydgdu nerdesin rüya evleri youtube dan bitirdim valla fayans döşerim. Boya badana da tamam kendimizi geliştirelim beklerken 🙈
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum