Illinois
-
Chicago

-

-
@RoadtoNewLife Egitim on plandaysa NJ ye bakabilirsiniz okul puanlari genel olarak yuksek.Buyuk konusmamayayim ama bir daha Chicagoya donecegimi hic sanmiyorum. East coasttan sasmamak lazim :)
-
@aliarmgn, içinde söyledi: Illinois
@RoadtoNewLife Egitim on plandaysa NJ ye bakabilirsiniz okul puanlari genel olarak yuksek.Buyuk konusmamayayim ama bir daha Chicagoya donecegimi hic sanmiyorum. East coasttan sasmamak lazim :)
Schaumburg'u iyice gözüme kestirdim yalnız :) Okulların puanları da 8-9-10; o da çok güzel.. Ali bey soğuğundan mı yoksa başka sebepler de var mı?
-
@RoadtoNewLife Sogukta etken fakat soguktan ziyade cinayet olaylari cok fazlaydi ben oradayken. :) Chicago icin soyluyorum.
-
@aliarmgn, içinde söyledi: Illinois
@RoadtoNewLife Sogukta etken fakat soguktan ziyade cinayet olaylari cok fazlaydi ben oradayken. :) Chicago icin soyluyorum.
Chicago'da Ubereats/Doordash/Grubhub/Postmates yapılabilir mi? Park yeri ve trafik açısından soruyorum.
-
@aliarmgn @RoadtoNewLife Downtown ve guney suburbler pek guvenli degil dogru. Ancak kuzey bati ve bati suburblerde cok guzel sehirler bulunuyor. Schaumburg da bunlardan birisi. Downtown'da yasamayi ben de sevmiyorum. Suburblerde hayat daha sakin, daha guvenilir, daha havadar. Hatta is icin Downtown'a falan gittigimde icim bayiliyor, resmen daraliyorum. Koca koca, eski pusku, demir parmakliklari olan binalar, cok sayida homeless, trafik vs. Schaumburg ozelinde konusmak gerekirse, kendisi ve cevresindeki sehirler oldukca guvenilir. Hatta bence West Suburbler arasinda en gelismis sehir diyebilirim Schaumburg icin. Woodfield mall falan baya buyuk sehir havasi katmis. Asagidaya Chicagoland'in suc haritasini ekliyorum. Inceleyip, fikir edinebilirsiniz.

-
@Edelweiss, içinde söyledi: Illinois
@aliarmgn @RoadtoNewLife Downtown ve guney suburbler pek guvenli degil dogru. Ancak kuzey bati ve bati suburblerde cok guzel sehirler bulunuyor. Schaumburg da bunlardan birisi. Downtown'da yasamayi ben de sevmiyorum. Suburblerde hayat daha sakin, daha guvenilir, daha havadar. Hatta is icin Downtown'a falan gittigimde icim bayiliyor, resmen daraliyorum. Koca koca, eski pusku, demir parmakliklari olan binalar, cok sayida homeless, trafik vs. Schaumburg ozelinde konusmak gerekirse, kendisi ve cevresindeki sehirler oldukca guvenilir. Hatta bence West Suburbler arasinda en gelismis sehir diyebilirim Schaumburg icin. Woodfield mall falan baya buyuk sehir havasi katmis. Asagidaya Chicagoland'in suc haritasini ekliyorum. Inceleyip, fikir edinebilirsiniz.

@Edelweiss sağolun. Schaumburg'u da sizin sayenizde keşfetmiştim :)
-
@RoadtoNewLife Hocam trafik downtownda cok kotuydu ben oradayken, gun icinde berbatti hatta.Delivery tecrubem olmadi.
-
@Edelweiss dogrudur.Ben Downtowna yakin Chicagonun North tarafinda yasiyordum. Diger sehirler icin bisey diyemem,yasamadim :)
-
Chicago severlere gelsin:
https://www.youtube.com/watch?v=7xGq-97QIJU -
çok büyük geçmiş olsun. Forum ailesinden zarar gören var mı acaba yazabilir misiniz merak ediyoruz
-
Yüksek irtifadan Michigan gölü ve Chicago.
.

-
@smartcells Hocam gokyuzundeki milyarlarca yildiza ve oralarda yasayan uzayli dostlarimiza bu paylastiginiz resim araciligi ile selam olsun! ☺️😃
Yoksa kim takar Chicago'u golu falan....
Sonucta hepimiz yildiz tozuyuz 👍
-
Merhaba. Chicago'ya taşınmayı düşünüyorum. Chicago'da delivery işleri nasıldır ? Ve en önemlisi Chicago'nun hangi bölgeleri yaşamak için iyidir ? Birkaç semt ismi verebilir misiniz ?
-
@Orhan-Cabarov delivery boşver -40 -45 aran nasıl sen önce ondan haber ver
-
@ayvalik10 O kadar soğuk daha önce görmedim ama soğuk ve kış mevsimini seviyorum.
-
@Orhan-Cabarov Hocam donarsiniz orada Chicago'da. Millet oradan kacmaya calisiyor, siz tam tersi!!
-
@Orhan-Cabarov senin için video çektiler
-
@MySea Bilmyorum ama orası çekiyor beni. Gidip görmeden tecrübe etmeden rahat edemeyeceğim. :D
@ayvalik10 Teşekkür ederim. İzleyelim bakalım ne diyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum