Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)

Taşındı Eyaletler
67 29 6.2k 30

Benzer Başlıklar

• 18 Yaşında tek başına gelen biri için eyalet önerisi.

Eyaletler
    38
    5 Oy
    38 İleti
    3k Bakış
    E
    @crazycells Hala bu şartlarda birisi için böyle mi düşünüyorsunuz?
  • Eyaletlerin Vergi Oranları

Eyaletler
    122
    41 Oy
    122 İleti
    47k Bakış
    kemal85K
    @MySea, içinde söyledi: Eyaletlerin Vergi Oranları @kemal85 Ben Delaware’deyim. Uste para vermiyorlar. Kesin bilgi! Peki orada yaşam nasıl? :D (ve üsteki verilere göre öyle gibi durmuyor mu 2. de New Hampshire)
  • New York Veya Maine Eyaletinde Yaşayan Var Mı?

Taşındı Eyaletler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    sadriabiS
    Massachusetts'te kuzey dogu sinirinda yasiyorum dolayisiyla siksik Maine'e gidiyorum.
  • ABD de Yaşanabilecek En iyi 10 Şehir

Taşındı Eyaletler
    18
    7 Oy
    18 İleti
    5k Bakış
    sadriabiS
    @rookie ABD de Yaşanabilecek En iyi 10 Şehir içinde söyledi: @sadriabi abim yeni gördüm yazını kusura bakma dedim Alabama damat bu benim kesin 😎 Abi ben Huntsville şehrindeyim kuzey Alabama da Tuskegee ise 200 mil kadar güneyde ama illa ki oraya giderken buradan geçeceksin Martın kaçında geliyorsun kaç gün kalacaksın ayrıntıları ilet abi görüşelim ☺ @Rookie ucakla geliyorum. Mongomery havaalanina inecegim. Uzakmis senin orasi ama gordugum kadariyla Tennesee'ye yakinsin. Bir kez daha hatırlattı bu memleket bize ne kada büyük olduğunu :) Takvim oldukca sıkışık malesef pazartesi öğleden sonra iniyorum carsamba ogleden sonra donuyorum arada toplam 16 saat egıtım verecegım. Cep telefonumu özelden yazıyorum. Konuşalım bari. Selamlar, sevgiler :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k