Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)

Taşındı Eyaletler
67 29 6.2k 30

Benzer Başlıklar

• Eyaletlerin Vergi Oranları

Eyaletler
    122
    41 Oy
    122 İleti
    47k Bakış
    kemal85K
    @MySea, içinde söyledi: Eyaletlerin Vergi Oranları @kemal85 Ben Delaware’deyim. Uste para vermiyorlar. Kesin bilgi! Peki orada yaşam nasıl? :D (ve üsteki verilere göre öyle gibi durmuyor mu 2. de New Hampshire)
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

Taşındı Eyaletler
    1k
    6 Oy
    1k İleti
    154k Bakış
    ATS16A
    Californi­a’nın ekonomisi dünyanın neredeyse tüm ülkelerinden daha büyük, Japonya’nın bile GDP’sini geçiyor. Türkiye 1.34 trilyon USD ile dünyada 17.sırada, Avustralya 1.80 trilyon USD ile 13.sırada. Birleşik Devletler (ülke olarak) ~ $29 trilyon USD 2. Çin ~ $18 trilyon USD 3. Almanya ~ $4.6 trilyon USD 4. California (tek bir eyalet olarak) ~ $4.1 trilyon USD 5. Japonya (ülke olarak) ~ $4.0 trilyon USD
  • ABD de Yaşanabilecek En iyi 10 Şehir

Taşındı Eyaletler
    18
    7 Oy
    18 İleti
    5k Bakış
    sadriabiS
    @rookie ABD de Yaşanabilecek En iyi 10 Şehir içinde söyledi: @sadriabi abim yeni gördüm yazını kusura bakma dedim Alabama damat bu benim kesin 😎 Abi ben Huntsville şehrindeyim kuzey Alabama da Tuskegee ise 200 mil kadar güneyde ama illa ki oraya giderken buradan geçeceksin Martın kaçında geliyorsun kaç gün kalacaksın ayrıntıları ilet abi görüşelim ☺ @Rookie ucakla geliyorum. Mongomery havaalanina inecegim. Uzakmis senin orasi ama gordugum kadariyla Tennesee'ye yakinsin. Bir kez daha hatırlattı bu memleket bize ne kada büyük olduğunu :) Takvim oldukca sıkışık malesef pazartesi öğleden sonra iniyorum carsamba ogleden sonra donuyorum arada toplam 16 saat egıtım verecegım. Cep telefonumu özelden yazıyorum. Konuşalım bari. Selamlar, sevgiler :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k