green card için mali belge gösterimi
-
merhabalar ben işlemlere daha yeni başlıyorum kafamda bir soru işareti var.ben hesapta para göstermek yerine üzerime araba göstersem buda geçerli oluyormu ?
ayrıca ben liseyi açıktan bitirdim bu bir sorun yaratırmı.
birde passaport u 2 yıllık veya 10 yıllık alsam bi fark olurmu ? -
Telaşa gerek yok vaktiniz çok var daha bu iki konuyu yavaş yavaş okuyun sorularınız ve daha fazlasının cevabını aktaran çok kişi oldu.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari -
Sayin @kaantekinci eger DV2019 talihlisiyseniz imzaniza ekleyin lutfen. Sayin @gkhanfeez zaten gerekli konulara yonlendirmis. Ayrica DV2019 mulakat bilgileri icin su konuyu da inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
-
@crazycells tamamdır imzamı ekledim. ama ilk sorduğum soru ile alakalı linkte birşey bulamadım
-
@kaantekinci green card için mali belge gösterimi içinde söyledi:
@crazycells tamamdır imzamı ekledim. ama ilk sorduğum soru ile alakalı linkte birşey bulamadım
aslinda ilk konuda gerekli yere yonlendiriyor ama zaten sorunuzu orada sormaniz gerekiyor :) o nedenle oraya yonlendirdim. Sizin bilgi ararken yaptiklarinizi, daha sonra bilgi almak isteyen arkadaslarin da yapacagina emin olabilirsiniz :) bu arkadaslara kolaylik saglamak adina mulakatla ilgili soru ve cevaplari lutfen o konudan devam ettirin. Forum daha sonra ihtiyaci olacak insanlara bilgi bankasi birakma amacinda, o nedenle soru-cevap ve bilgi paylasimini bu eksende yapmanizi tavsiye ederim.
-
@crazycells tamam teşekkür ederim orada soruyorum hemen
-
Peki bizim olmayan tapuları da gösterebilir miyiz? (Anne- baba- ruhsatı)
-
@sahingc green card için mali belge gösterimi içinde söyledi:
cesitlilik vizesi mulakatindan mi bahsediyorsunuz?
-
@crazycells, içinde söyledi: green card için mali belge gösterimi
@sahingc green card için mali belge gösterimi içinde söyledi:
cesitlilik vizesi mulakatindan mi bahsediyorsunuz?
Merhaba. Çok eski konu 2018'in ama bende bu konuyu merak ediyorum. Greencard mali belge gösteriminde örneğin babamın arsasını yada arabasını gösterebilir miyim? Yoksa göstereceğim şeyler benim üzerime mi kayıtlı olması gerekir?
-
@teddydaniels göstereceğiniz kaynaklar sizin üzerinizde olmalı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum