10 Kasım Atatürk'ü Anma
-
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle ve saygıyla anıyorum. Ruhu şad, mekânı uçmak olsun.
Bu başlık altında mesajlarımızı iletebiliriz. Bu başlık Atamıza özel olsun istedim.

-
-
Çok güzel bir video olmuş, çok duygulandım.
-
Bu ileti silindi! -
@Drywall, içinde söyledi: 10 Kasım Atatürk'ü Anma
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle ve saygıyla anıyorum. Ruhu şad, mekânı uçmak olsun.
Bu başlık altında mesajlarımızı iletebiliriz. Bu başlık Atamıza özel olsun istedim.

Hayırdır, nereye gidiyorsunuz çocuklar?? Der gibi bakmıyor mu?
-
Çok degerli benim için . Devri daim olsun. Yarin yanındayım. 30 yıldır bakışıyoruz 7 24.. Evliya
-
buyuk onderimizin ruhu sad olsun. saygiyla aniyoruz.
-
Ulu Önderimiz ve Türkiye Cumhuriyetinin tek ve gerçek lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ' ü saygı ile selamlıyoruz Ruhu Şad olsun.
-
Atamızı saygıyla anıyoruz ruhu şad olsun.
-
Amerikada yasarken vicdan azabi cektiriyorsun Atam bana .. Iyice piseyim vatana hayirli olacak bir duzeye geleyim donecegim soz
-
Sonsuz Saygi ve Ozlemle...
-
Her ne kadar unutturmaya çalışsalar da unutmayacağız. Ruhu şad olsun.
-
@ibrahimasar Benim de aklima bir belgeselde duydugum soz geliyor : Ben iyi bir Ataturkcu olsaydim ulke bu halde olmazdi ...
-
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.
-
En buyuk lidere saygi ve ozlemle, sonsuza kadar....
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum