Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Eylül başında New York'a gideceğim yardımcı olabilecek var mı?

Taşındı İlan ve Duyuru
14 8 971 5

Benzer Başlıklar

• HMC markalı ürün alanlar var mı

Taşındı İlan ve Duyuru
    3
    3 Oy
    3 İleti
    127 Bakış
    MySeaM
    https://www.cdc.gov/listeria/outbreaks/peaches-11-23/index.html
  • 3 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    arifbasarA
    merhaba, bu ilan ile ilgili arayışınız muhtemelen son bulmuştur çoktan, lakin yine de yazmak istedim. 10 aralık itibariyle New York a geldim, hem iş bulmak hemde sosyal çevre yapmak istiyorum. eğitim verecek seviyede ingilizce konuşuyor, okuyor ve yazıyorum, office uygulamalarına hakimim, digital pazarlama, network çözümleri konularında eğitimlerim ve iş tecribelerim var. iş imkanı olmasa da tanışmayı çok isterim. yalnızlık zor :)
  • "Lead Risk Assessor" iş duyurusu (New York)

İlan ve Duyuru
    1
    5 Oy
    1 İleti
    208 Bakış
    ilan ve duyuruI
    2021 Şubat ayında başlayacak olan projemizde çalışmak üzere ‘Lead Risk Assessor’ işe almayı planlıyoruz. Elbette grupta bu lisansa sahip kimse olmadığını tahmin ediyorum. Firma olarak ilgili lisans için gerekli eğitimi ödeyeceğiz. Sınava girip kazandığınız takdirde sınav ücretini de ödeyeceğiz. Sınavı geçen kişileri saatlik 18-25 usd arası ücretle haftalık 40 saat garanti ederek ve gerekirse overtime ödemek üzere işe alacağız. İlgilenenlerin öncelikle çalışma ve oturma izni olması (Opt,h1 olabilir) gerekli. Sürücü ehliyeti ve aracı olması lazım çünkü hergün farkli adreslerde çalışacak. İlgili eğitimi anlayabilecek ve sınavı geçebilecek düzeyde İngilizcesi olması gerekiyor. İş kapsamına göre, kamu ve özel binalarda, konutlarda tarif edilen şekilde kurşun surveyi yapılıyor. Erkek/kadın ayrımımız yok ancak düşük gelir grubuna mensup ailelerin yaşadığı bazı mahallelerde çalışmaktan çekinmemeniz gerekiyor. Çünkü işlerimizin çoğu bu tür mahallelerde geçiyor. Çalışkan, dinamik kişilere ihtiyacımız var. Son olarak birden fazla kişiye ihtiyacımız var. Eyalet: New York Sehir: New York City iletisim: [email protected]
  • Pi Seven Restoran'da Is Duyurusu (Saratoga / New York)

İlan ve Duyuru
    23
    3 Oy
    23 İleti
    3k Bakış
    Nothing ManN
    @roccorocco Teşekkürler bilgiler için, başlık daki işi de aydınlattınız bence. bu mantıkla az para vermiyor bence Ny da konaklama pahalıdır, bu masraf çıkıyor en başta.Yaşadığınız şehir de güzelmiş :) şimdi baktım forumda başka yok sanırım sizin oradan.teşekkürler tekrardan.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k