Eylül başında New York'a gideceğim yardımcı olabilecek var mı?
-
Merhabalar yeşil kartımın yanmaması adına 1-2 günlüğüne New Yorka geleceğim yardımcı olabilecek var mıdır? Amerikaya ilk gidişim olacak ne yapacağım konusunda bir bilgim yok
-
@shagydigy forum kurallarına göre hareket ediniz lütfen. sorularınızı ilgili konu başlıkları altında sormanız lazım.
-
Nasil bir yardim istediginizi anlayamadim. Basligi ilan&duyuru bolumune tasiyorum...
Su baslikta ABD'ye girdikten sonra yapmaniz gereken seylerin listesini bulabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilacaklarOnceki ve su anki sorunuzdan anladigim kadariyla ABD'ye yerlesmeye hazir degilsiniz :) Eger ABD'de yasama veya calisma gibi bir isteginiz yoksa, gocmenlik surecine devam etmenizi tavsiye etmem. Bu, boyle bir surec degil... Hem maddi olarak hem de manevi olarak hazir olmaniz gerekli.
-
Şu an için sadece vizem yanmasın diye giriyorum ileride yerleşmeyi düşünüyorum tabii ki
-
@shagydigy Madem gitmeyeceksin ne diye green carda başvurup başkalarının gidememesine sebep oluyorsun? Sizin yaptığınız hiç etik değil.
-
@rasul1995, içinde söyledi: Eylül başında New York'a gideceğim yardımcı olabilecek var mı?
@shagydigy Madem gitmeyeceksin ne diye green carda başvurup başkalarının gidememesine sebep oluyorsun? Sizin yaptığınız hiç etik değil.
Nasıl bir mantık bu isteyen başvuruyor ve o an uygun olamayan gidemiyor ki hak benim hakkım ister giderim ister gitmem. Sadece şu an amerikaya yerleşemeyeceğimi söyledim maddi durumum buna elvermiyor ondan. işin aslını bilmeden sallamak da pek etik değil
-
@shagydigy JFK havaalani civarlarinda bir hotel ayarlayin, 1-2 gecelik. Giris yapin, 1-2 gece kalin, Uber/Taxi veya subway ile NYC gezin ve sonra geri donun. Eger daha ucuz hotelde kalmak isterseniz, NJ taraflarindan ayarlayin.
-
Duyduğum kadariyla Oktober karsidaki aydan Turkish airlines uçuşları durduruyor doğrunu?Bən December 20 Azerbaijan a dönmək üçün sinfindən ticket almak isterim.Bu konuda yardımçı olursaniz sevinirdim.
-
@Gunay-Eliyeva, içinde söyledi: Eylül başında New York'a gideceğim yardımcı olabilecek var mı?
Duyduğum kadariyla Oktober karsidaki aydan Turkish airlines uçuşları durduruyor doğrunu?Bən December 20 Azerbaijan a dönmək üçün sinfindən ticket almak isterim.Bu konuda yardımçı olursaniz sevinirdim.
surada cevap verdim:
-
ne oldu gittin mi hocam
-
@Erkand maalesef Amsterdam aktarmalı giderken amsterdamdan geri gönderdiler ocak ayında gideceğim
-
@shagydigy Neden geri gönderdiler?
-
@shagydigy neden hocam ne sorunu çıktı
-
Yanlis hatirlamiyorsam sayin shagydigy 'nin vizesi 23 Nisan'dan once basilmisti ve dolayisiyla kararnameden muafti. Ama bu ayrintilari cok iyi bilmeyen bir gorevli kendisine ABD'ye giremeyecegini soylemis (boyle bir durumda sizin kurallari biliyor olmaniz ve gorevlileri duzeltmeniz gerekiyor) , o nedenle ABD'ye giremeden geri donmustu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg