Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Eylül başında New York'a gideceğim yardımcı olabilecek var mı?

Taşındı İlan ve Duyuru
14 8 971 5

Benzer Başlıklar

• Tır şoförü olarak iş arıyorum.CDL A var.Tecrübem yok.

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    294 Bakış
    Sadullah BaçinS
    @Teo merhaba , indeed gibi iş bulma siteleri var ben henüz gitmedim tır şoförü olmak istiyorum amerikalı bir kadına sordum o da bu işi yapıyor , başlangıçta 0,45 cent ile başlamış sonra 0,55 olmuş bana en iyisi UPS te çalışmak dedi iş kolayca bulursunuz , sadece youtube videolarından dinlediklerimi paylaşabilirim ABD de Türkler den uzak durun diyorlar kesinlikle hakkınızı vermiyorlarmış bunu 1 kişiden izlemedim yinede tercih sizin üstad birde zippia sitesine bakın ordada çok tır işi var ilanlarda
  • New York'da Part-time (Haftasonlari icin) is aramaktayim

İlan ve Duyuru
    7
    0 Oy
    7 İleti
    531 Bakış
    B
    @Şahan-Küçükbingöl rica ederim. Tabi, bu baslik altina olmasa da, NY basligi altina kapsamli bir anlatim yazarim NYC hakkinda firsat buldugum bir zaman.
  • 3 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    arifbasarA
    merhaba, bu ilan ile ilgili arayışınız muhtemelen son bulmuştur çoktan, lakin yine de yazmak istedim. 10 aralık itibariyle New York a geldim, hem iş bulmak hemde sosyal çevre yapmak istiyorum. eğitim verecek seviyede ingilizce konuşuyor, okuyor ve yazıyorum, office uygulamalarına hakimim, digital pazarlama, network çözümleri konularında eğitimlerim ve iş tecribelerim var. iş imkanı olmasa da tanışmayı çok isterim. yalnızlık zor :)
  • Pi Seven Restoran'da Is Duyurusu (Saratoga / New York)

İlan ve Duyuru
    23
    3 Oy
    23 İleti
    3k Bakış
    Nothing ManN
    @roccorocco Teşekkürler bilgiler için, başlık daki işi de aydınlattınız bence. bu mantıkla az para vermiyor bence Ny da konaklama pahalıdır, bu masraf çıkıyor en başta.Yaşadığınız şehir de güzelmiş :) şimdi baktım forumda başka yok sanırım sizin oradan.teşekkürler tekrardan.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k