DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10 :face_savoring_food: Biraz sert olmuş ama hoş buldum. Bilgileri için çok teşekkür ederim.
-
-
Hayırlı olsun
-
@crazycells en azından bilgi netleşmiş oldu, iptal olmaması da iyi bir gelişme 🙌🏻
-
https://www.greencardphotocheck.com/
Fotoğrafı bu siteden kontrol edebilirsiniz. Bir türlü yapamazsanız eğer forumda yardımcı olurlar. Zor bir şey değil zaten.
Başvuruyu son günlere bırakmazsanız kopma sorunu olmuyor. Başvuru sayfasında çok uzun kalırsanız time-out veriyor bir de. Vakitlice başvurursanız o anlamda da sorun olmuyor
-
@bahar-ergeldi, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@FreeMen teşekkür ederim. Başvuru kolay görünüyor ancak yanlış bir şey yapmaktan çekiniyorum. Green card 724 adlı bir firma ile görüştüm. fotoğrafı da düzenliyorlarmış. Sadece 57 TL ödeme istiyorlar. Kararsız kaldım tavsiye ye ihtiyacım var biraz :)
Biz greencard 724 ile calismistik. Piyasadaki nadir guvenilir firmalardandir kendileri. Danismanliga ihtiyaciniz olursa o firma ile rahatlikla calisabilirsiniz. Fakat greencard basvurusu yapmak o kadar kolay ki, bu konuda danismanlik almaniza gerek yok. Kendiniz rahatlikla halledebilirsiniz.
-
@Ryback Bende bu firma ile görüştüm ama sizlerin sayesinde kendim yapmaya ikna oldum. Çok teşekkür ederim.
-
@LordBolton, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Pasaport fotoğrafı ile başvuruda fotoğrafın aynı olması bir sıkıntı yaratır mı?
Fotoğrafın son 6 ayda çekilmiş olması şartını bozmuyorsa, yani pasaportu son 6 ayın içinde aldıysanız yönerge açısından sorun yok, fotonun ilk halini alır formatı zaten uydurursunuz. Yani mülakat aşamasında bence düşük bir ihtimalde olsa kontrol edip takılabilirler belki, yine de karar sizin tabi.
-
@bahar-ergeldi bence de kendiniz başvurun, kopma-yoğunluk vs ihtimallerinden korkmayın, çok tedirgin oluyorsanız ilk 1 hafta ve son 1 hafta yerine ortalarda bir zaman dilimi seçersiniz. Ayrıca form doldururken olur da kopma yaşarsanız da hiç endişelenmeyin en son ekrandaki success yazısını görüp conf.number ı almadığınız sürece başvurunuz tamamlanmamış demektir, tekrar tekrar deneyebilirsiniz, hiç sıkıntı değil. İyi şanslar.
-
Tarih de normal zaten, 7 ekim..
Ben açıkçası erteleme olabilir diye bekliyordum, ki hiç olmamış, bu süper 🥳
Herkese hayırlı uğurlu olsun 🤩 -
@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar günaydın hepinize.size müjde vereyim dedim belki biliyorsunuz. döviz için devletin aldığı komisyon 100 /1 den 1000/ 2 ye düşürülmüş. hepimize hayırlı olsun.
Bu gerçekten iyi olmuş çünkü %1 gerçekten insanın içine oturuyordu, hadi %0,2 neyse de.. hatta inanamadım açıkçası müjdenize aplikasyondan denedim gerçekten düşürmüşler, döviz alımını teşvik edecek bu adımı niye atmışlar hiç anlamadım, bankalardaki döviz mevduatları yetmedi daha da mı artsın istiyorlar nedir..
-
Bu arada 8 mayıs ta sonuçlar belli olacakmış.
-
Bugün fotoğraf çekinmeye gittim. Fotoğrafçı ne için olucaktı dedi. Green card'a başvuracağımı söyledim. Adam kendisi ayarladı. https://www.greencardphotocheck.com/tr/ buradan kontrol edip gel bak tam dedi. Gerçekten acayip mutlu oldum :D Evde uğraşmak zorunda kalmadım.
-
Meğer adamda her sene başvuruyormuş biraz muhabbet ettik. Buraya falan takılıyorsa selamlar teşekkür ederim.
-
Çok bir erteleme olmamış, 7 ekim iyi oldu.
Herkese hayırlı uğurlu olsun. -
Herkese hayırlı akşamlar bayadır forumu takip etmekteyim hep üye olup sohpete katılacam demiştim bugüne kısmetmiş gerçekten samimi bir aile ortamı var benide aranıza alırsanız cok sevinirim ✋🏻
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@LordBolton, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Pasaport fotoğrafı ile başvuruda fotoğrafın aynı olması bir sıkıntı yaratır mı?
Fotoğrafın son 6 ayda çekilmiş olması şartını bozmuyorsa, yani pasaportu son 6 ayın içinde aldıysanız yönerge açısından sorun yok, fotonun ilk halini alır formatı zaten uydurursunuz. Yani mülakat aşamasında bence düşük bir ihtimalde olsa kontrol edip takılabilirler belki, yine de karar sizin tabi.
Bende pasaporttaki fotoğrafı düzenleyip kullanmayı düşünüyorum geçen ay çıkarttırdım pasaportu
-

-
Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar ,bu sene şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum
-
@emine06, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar ,bu sene şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum
Neden böyle düşündünüz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum