DV2022 Bekleme Odası
-
@semavi videoyu izleyeli olduydu baya rakam yanlış kalmış aklımda ama olayı doğru hatırlıyormuşum :D ne kadar çok parayla gelirseniz o kadar iyi :D
-
Çift gidilirse 15 yeterli olurmu yoksa 30 mu :)
-
@Onurfidan 1. kişi için 15 sonra ki her aile üyesi için 5 bin genel görüş ama net bir sayı yok tahmin. gideceğiniz eyalet ve şehre göre değişiyor.
-
Arkadaşlar herkese merhabalar daha önce aracı kurumla başvuru yapmıştım bu sene kendim başvuru yapmak istiyorum başvurunun nasıl yapılacağını gösteren sayfa varsa yönlendirirmisiniz
-
@crazycells aynen öyle, ben de o yüzden ‘ispanyolca sayfasında’ şeklinde belirttim. Herkese tekrar bol şans bu vesileyle, şimdilik 1 ekim için fotoğrafları hazır etmeye niyetleneyim, erteleme gelirse o zaman bakarız..
-
BİSMİLLAH diyerek giriş yapıyor ve yerimi alıyorum, herkese selamlar..
-
@özcngzl, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar herkese merhabalar daha önce aracı kurumla başvuru yapmıştım bu sene kendim başvuru yapmak istiyorum başvurunun nasıl yapılacağını gösteren sayfa varsa yönlendirirmisiniz
Merhaba
Şu başlığa buyrun,
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır/1013?page=1Genel olarak şu başlıklarda bir kenarda dursun,
https://yesilkartforum.com/forum/category/115/greencard-loto-başvurusu-sorularıBu arada aracı kurumun adınıza tekrar başvuru yapmayacağından emin olun.
-
@crazycells başvurular 1 ekim 3 kasım arası.. sayfayı ingilizceye çevirip şöyle bi taradım ama sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bir tarih paylaşılmamış sanırım değil mi?
-
@aysegul teşekkür ederim
Aracı kurum başvuru yapamaz o zaman pasaport şartı yoktu haliyle numarasını bilmiyorlar iyi günler... -
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Arka arkaya anne ve babamı kaybetmem ve dv2021 çekilişinin çıkmaması bende çok moral bozukluğu yarattı. Anladım ki bu iş pek kolay değil. Kazanmak ayrı gitmek ayrı bir dert .Amerika dan gelen Pandemi haberleri ve doların hızlı yükselişi de bizlerin canını sıkan ayrı bir faktör. Bazen olmayacak işe Amin mi diyoruz diye düşündüğüm oluyor. Her neyse bu kadar olumsuzluğa karşı bir nebzede olsa gene de umudumuz var.görüşmek üzere
-
@clourpoint başınız sağolsun, ikisinin de mekanı cennet olsun. Amerika içinse, evet dövizdi coviddi kafalar karışmış olabilir bazılarımızda, sonuç olarak hepimiz için en iyisi neyse o olsun 😌
-
@clourpoint basiniz sagolsun.
-
@clourpoint başınız sağolsun. Mekanları cennet olsun inşallah.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Arka arkaya anne ve babamı kaybetmem ve dv2021 çekilişinin çıkmaması bende çok moral bozukluğu yarattı. Anladım ki bu iş pek kolay değil. Kazanmak ayrı gitmek ayrı bir dert .Amerika dan gelen Pandemi haberleri ve doların hızlı yükselişi de bizlerin canını sıkan ayrı bir faktör. Bazen olmayacak işe Amin mi diyoruz diye düşündüğüm oluyor. Her neyse bu kadar olumsuzluğa karşı bir nebzede olsa gene de umudumuz var.görüşmek üzere
Başınız sağolsun arkadaşım Allah yardımcın olsun bol sabırlar.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Başınız sağolsun
-
@AgeGuns Hocam 15 bin dolar 2-3 ay işimizi yoluna koyana kadar yetmez mi? Yani Miami veya Orlando ile Los Angeles arasındaki en en belirgin farklar nelerdir?
-
@clourpoint Başınız sağolsun...
-
@clourpoint başınız sağolsun mekanları cennet olsun
-
@clourpoint Basiniz sagolsun. Mekanlari cennet olsun.
-
@clourpoint Basiniz sagolsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum