Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular
-
@MegaShintai en kral kavun kırkağaç kavunu :D
-
Aynen @MegaShintai
Acısını sonraki sene çıkarırsın! 😁 -
@Rhonster Denemedim hiç, yolum düşerse bakarım. ☺️
-
Kavun honeydew 👍
-
@MegaShintai ahanda bu

-
@goodluck, içinde söyledi: Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular
honeydew
aşırı tatlı oluyor o kavun ya
-
Rakinin yaninda iyi gider aslinda :)
-
@MySea iyi gidiyor tasdikli :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular
@MegaShintai ahanda bu

Bunun cirkin cikma ihtimali cok honeydew e kefilim kotu cikarsa bende bisey bilmiyorum 😀
-
@goodluck en ufak ihtimali bile yok eğer en güzel tarafı da bu kırkağacın :D ulmamış olması yeterli. tadı kesinlikle mükemmel olacak sonuna kadar kefilim bu kavuna :D
-
@goodluck honeydew aşırı tatlı oluyor bir iki ısırıktan sonra kesiyor beni ama tüm bir kırkağacı sıkıntı çekmeden yiyebilirim yoğunluk olsun tat olsun efso efso :D
-
Honeydew adindan belli bal bal gel vatandas gel amerikan kavunu bunlarrr 😂
-
@goodluck yakın zamanda gidecek olan olsa keşke gönderebilsem kırkağaç :D
-
@Rhonster Ne güzel görünüyorlar 😅 Sabretmekten başka yapılacak bir şey yok benim için. 🙄
-
Cok ucuk bir fikir geldi aklima, diyelim ki birisi GC kazandi, ayni zamanda UK'de Ankara anlasmasi ile bulunuyor. US'da sirket kurup sirkete UK de ofis acip orada kendisini gorevlendirse, o sekilde GC'nin vatandaslik icin 5 yildan dustugu disarida kalma suresinden kurtulabilir mi?
Bu arada duzenli gidilip geliniyor diyelim.
Aklima geldi... -
@caglaror, içinde söyledi: Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular
Cok ucuk bir fikir geldi aklima, diyelim ki birisi GC kazandi, ayni zamanda UK'de Ankara anlasmasi ile bulunuyor. US'da sirket kurup sirkete UK de ofis acip orada kendisini gorevlendirse, o sekilde GC'nin vatandaslik icin 5 yildan dustugu disarida kalma suresinden kurtulabilir mi?
Bu arada duzenli gidilip geliniyor diyelim.
Aklima geldi...Ise yaramaz diye dusunuyorum. Yurtdisinda uzun sureli kalabilmek icin ya re-entry permit olacak ya her 6 ay/1 yil icerisinde giris yapacaksiniz yada US government gorevlisi (asker, memur, contractor vb) olarak veya aile uyesi olarak yurtdisinda bulunuyor olacaksiniz (bu son durumda 6 ay/1 yil kurali islemez). Belki baska bazi ozel durumlar da olabilir...
-
@caglaror peki tam tersi mümkün olurmuydu acaba 😂
-
@entelman sigorta SSK üzerinden devam edemiyor ancak yurt dışı görevli gösterilirse olabiliyormuş onunda ödemeleri yurtdışı primler üzerinden döviz ile yapılabiliyor
-
@MySea Giris cikis kolay sorun major kalinan yerin UK olmasi. Ama eger istisnalar belirtilmiyorsa cokuluslu sirketler icin boyle bir olanak var diye biliyorum. Sirket Amerikan sirketi ve calisanini UK de calismak uzere gorevlendiriyor. Aksi durumda GC olan ve USA firmasinda calisan hic bir yazilimci proje bazli yurtdisinda gorevlendirilemez. Ama bence makul bir yontem, gibi, hani :P Bu durumdaki bir arkadasim UK easter zamanina kadar kilitledigi icin kaldilar. GC de zaten mulakat sirasi gelmesi olasiligi daha dusuk.
-
Arkadaşlar ABD'de ayva var mı? Kaliforniya'da sadece 300 akrelik bir alanda yetiştirildiğini okudum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum