Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Online egitime gecen okullardaki F-1 ve M-1 statuleri ile ilgili degisiklikler

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    13 İleti
    850 Bakış
    crazycellsC
    @Mesut-Tonuc, içinde söyledi: F-1 statü değişikliği başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler Merhaba. Benzer bir durumdayım. Turist vizesi ile buradaydım ama vizemin tahiri geçmeden F-1 vizesine başvuru yaptım statü değişikliği için. Şu an sürecim devam ediyor. Hala Amerika'dayım. Olası red almam durumunda ne kadar sürede çıkış yapmam lazım Amerika'dan? Teşekkürler Eger I-539 basvurunuz reddedilirse, ilk firsatta -mumkunse haberi aldiktan sonra birkac gun icinde- ABD'den cikmalisiniz.
  • Yeniden eğitim vizesi almak.

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    169 Bakış
    crazycellsC
    @ilkerbkr, içinde söyledi: Yeniden eğitim vizesi almak. Ya ben birsey sormak istiyorum Ben 2018 yılından 2019 yılına kadar ingilterede 1 senelik dil eğitimi aldım Şimdi ise amerikaya dil eğitimi için yeniden başvurmak istiyorum Sizce amerika 1 sene zaten İngiltere de dil eğitimi almışsın şimdi neden dil eğitimi almak için gitmek istiyorsun diyip Red verebilir mi yoksa 3 4 tane Avrupa ülkesi görmemi ve İngiltere de 1 sene kalmamı olumlu yönde görüp onay verebilir mi? Eğer başvuru yapmak istiyorsam nasıl bir bahane bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim peki ingilizce egitimi almak istemenizin nedeni nedir? Bir de 1 yillik egitimin neden gerekli olmadigini dusunuyorsunuz? Bu iki soruya cok net cevap verebilmeniz lazim...
  • F-1 Vize için 2 üniversite sorunu

2
    0 Oy
    2 İleti
    301 Bakış
    crazycellsC
    @Remy-Danon, içinde söyledi: F-1 Vize için 2 üniversite sorunu Selamlar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Türkiye'de aktif olarak üniversite öğrencisiyim. F-1 vize için hazırlanıyorum. ABD'den üniversite için onay aldım. Benim sorum şu; Türkiye'de öğrenci olmaya devam edip aynı zamanda ABD'de okuyabilir miyim ? Yani 2 üniversite bir arada okunabilir mi ? Bu bir sorun teşkil eder mi ? Teşekkür ederim. Universiteler ayri ayri buna izin veriyorsa olabilir, ama dediginiz durum universitelerden en az bir tanesi online egitim veriyorsa gerceklesebilir. Ayni anda iki ayri ulkede olamayacaginiz icin :)
  • High School için F1 Statü değişikliği hakkında

3
    0 Oy
    3 İleti
    261 Bakış
    crazycellsC
    @Figen, içinde söyledi: High School için F1 Statü değişikliği hakkında Arkadaşlar Selam ; B1/B2 vizesi ile giriş yapıp bazı Devlet Okullarının ( Lise ) özel yetenek gerektiren giriş seçmelerine katıldık . Bu Okullar SEV-P certified devlet okulları . Bu durumda 9. sınıfa gidecek olan kısım için F1 Statü değişikliği yapabilirmiyiz ? Kabul olurmu ? Konu ile ilgili bir bölüm bulamadım , tecrübesi yada bilgisi olanlar ile bilgi alışverişi yapabilmek isterim . Şimdiden çok teşekkürler . #f1 #sev-p #lise #I-20 Yapabilirsiniz. Ilgili konu surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k