Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Online egitime gecen okullardaki F-1 ve M-1 statuleri ile ilgili degisiklikler

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    13 İleti
    850 Bakış
    crazycellsC
    @Mesut-Tonuc, içinde söyledi: F-1 statü değişikliği başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler Merhaba. Benzer bir durumdayım. Turist vizesi ile buradaydım ama vizemin tahiri geçmeden F-1 vizesine başvuru yaptım statü değişikliği için. Şu an sürecim devam ediyor. Hala Amerika'dayım. Olası red almam durumunda ne kadar sürede çıkış yapmam lazım Amerika'dan? Teşekkürler Eger I-539 basvurunuz reddedilirse, ilk firsatta -mumkunse haberi aldiktan sonra birkac gun icinde- ABD'den cikmalisiniz.
  • Coronavirus nedeniyle verilen iş yeri kredileri ve yardımları

Taşındı Devlet Yardım Programları coronavirus covid-19
    242
    3 Oy
    242 İleti
    12k Bakış
    ErbaturE
    @entelman bütçeler biteli çok oldu, yeni başvuru yok, varolanlarında hepsi alamadı.
  • Coronavirus (COVID-19)

Gündem coronavirus covid-19
    4k
    11 Oy
    4k İleti
    440k Bakış
    MySeaM
    Montana mRNA asilarini yasaklayan ilk eyalet olma yolunda ilerliyor. https://www.iflscience.com/montana-considers-becoming-first-us-state-to-ban-mrna-vaccine-use-77981?fbclid=IwY2xjawIXgi9leHRuA2FlbQIxMQABHRgh2cWpTeTaQSKEX6QxRgacVqdEWzmVCLTUmXZp5wpinjv7ltJIu6JM3A_aem_bZAPaAPCD6DNi-vpoIChgA
  • F-M ve J1 vizesine zam yapıldı

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    1
    2 Oy
    1 İleti
    294 Bakış
    DustyBlueD
    öncelikle kaynak https://www.wes.org/advisor-blog/fee-increases-visa-applications/ f ve m tipi vize başvuru ücretleri, %75 zam yapıldıktan sonra , 200$’dan 350$’a, j tipi vize basvuru ucretleri ise -au pair, camp counselors ve summer work haric- %22 zam ile, 180$’dan 220$’a çıktı.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k