DV2022 Bekleme Odası
-
@Drywall hahaha kazanmak aşamayı değiştiriyor evlilikde bir süre sonra kurtulmayı istiyorsun çok farklı :)
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar fatih bey ne yapmış
Denk gelmedim henuz. Bilmiyorum.
-
Bizim artık yavaş yavaş bir ekosistem oluşturmamız gerekiyor. Talihli bekarlar kazanamayan bekarları kağıt üzerinde evlilik yoluyla alsın, iş verenler sitedeki arkadaşlara sponsor olsun, beyaz sarayda derin bağlantısı olan lobisi sağlam karanlık abiler yeni yetme genç arkadaşlarımızı kongreye soksun vs. Safi çekilişle olmayacak belli ki.
-
@Ali-Dmr almazlar risk hırlı mı hırsızmıyız :))
-
@haymatlos_ o her zaman şanslıydı, ben hep şanssız olandım :D 2022 çekilişinde de ben kazanırım sorun yok güveniyorum artık çekilişe
-
@gokayK şans bende de yok
-
Geçen sene turist vizesi almıştım :) gezmeye gidecem bu sene artk :) bir girş çıkış belki 22 de şans getirr.
-
@bidünya Biliyor musunuz ben sizi Amerika'da sanıyordum :)
-
-
@serdal, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaslar bu secilememis degilmi
maalesef secilmemissiniz. gecmis olsun.
-
@haymatlos_ Aşkı aşk yapan ulasamamaktir. Ulaştığın zaman aşk bitiyor. Siradanlasiyor.
-
@stardium, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya Biliyor musunuz ben sizi Amerika'da sanıyordum :)
Bu motivasyon için çok iyi oldu bence İnşallah 2022 yılında @bidünya abla size çıkacak
-
Bekleyelim bakalım DV-2020’yi. :)
-
2020 ler stresli önleri kapalı 2021 ler gitsek mi gitmesek mi durumunda en rahat biziz herhalde :)))
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@stardium amerikalı zaten @bidünya hepimizin bedeni burada ruhu amerikada
Kesinlikle :(
-
@haymatlos_ Onun dışında bir kural daha var hiç şaşmaz. İngilizcesi sorunlu olanlara kesinlikle çıkar ancak İngilizcesi iyi olanlara genellikle çıkmaz :face_with_tears_of_joy:
-
@haymatlos_ Kaybetmenin muazzam rahatligi 😎
-
@this-time89 ingilizcem iyi değil çıkmadı yine de :)
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@haymatlos_ Onun dışıdna bir kural daha var hiç şaşmaz. İngilizcesi sorunlu olanlara kesinlikle çıkar ancak İngilizcesi iyi olanlara genellikle çıkmaz :face_with_tears_of_joy:
Özellikle gitmecek veya gidemeyecek olanlara çıkar bir de :)
-
kasımda yapayım başvuruyu unutayım başvurduğumu belki çıkar seneye
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum