Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
-
@haymatlos_ baktım şuan görünmüyor 😕
-
21 hazirandan veriyor
-
Ben şansımı 21 temmuz tarihi için vancouver/canada üzeri seattle olarak denedim. Bakalım bundan daha iyi nasıl olur??? Dönüşte 19 ağustos yine canada üzeri istanbul.
-
@Cemal-Kalın transit vize için başvuru yaptınız mı?
-
@Muhtaradana Evrakları hazırladım. Canada konsolosluğunun sayfasına yükledim ama daha başvuru yapmadım. Haftaya salı veya çarşamba günü başvurumu tamamlarım ve sonuçları hakkında bilgi veririm.
-
ab türkiyeden bölgeye girişi 1 temmuza kadar yasaklamış
-
@haymatlos_ kaynak neresi?
-
@ilhanucarus haber sitelerinde var bugün karar almış avrupa birliği (ama gc detayı göremedim haberlerde)
-
@haymatlos_ kesinleşen birşey yok geleftk hafta içi netleşecek diye okudum.
-
-
komisyon haftaya görüşecekmiş ama kararı yunanistan italya gibi turizmi zarar gören ülkeleri kendi içinden turistle destekleyecekler
-
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ÖNEMLİ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Arkadaşlar ilk girişini yapamayanlar için çok güzel bir imkan çıktı, yeni bir tahliye uçuşu var
Bu fırsatı kaçırmayın lütfen,aynı tahliye ile geri dönüş biletleme için Thy Los Angeles birimi ile irtibata geçelim

-
Üstat merhaba, bizim vize süremiz de 30 haziranda doluyor. Polonya üzerinden 20 haziran için bilet almıştık. Maalesef o uçuşta iptal oldu. O yüzden şu an usa girmemiz için makul bir yol kalmadı gibi görünüyor. Vize süresi geçtikten sonra ki süreç hakkında bilginiz var mı ? İzlenecek yol nedir ? Bir birimiz ile iletişim halinde olmamız yararlı olacaktır.
-
@Chaos benim başka bir sayfa da yazdığım yazı var o yazıyı görmediniz galiba. Linkini atıyorum buraya bu linkin 1. sayfasına bakar mısın
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3407/uçuslara-i̇lişkin-yeni-kurallar-ac-covid19?_=1591455122530 -
10 Haziran İstanbul los angels uçuşu iptal edildiğini duydum bilginiz var mıdır arkadaşlar? Los angels dışında başka uçuş planlanır mı sizce bu aralarda Miami mesela
-
@epsilon05, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz
10 Haziran İstanbul los angels uçuşu iptal edildiğini duydum bilginiz var mıdır arkadaşlar? Los angels dışında başka uçuş planlanır mı sizce bu aralarda Miami mesela
Dönüş uçağında yer kalmamış fakat gidiş için düşünüyorsanız vakit kaybetmeden Müşteri hizmetleri ile görüşün. Bugün bir arkadaşımız biletini aldı gidiş için.
Bol Şans -
@fes1983 THY bugün 25'in deki uçuşu iptal etti. ama bazı diğer şehirlere uçuşlar için bilet veriyorlar. 29.06 için Şikago uçuşuna şansımızı tekrar deneyeceğiz
-
@bolatmali teşekkür ederim Miami uçuşu bekliyorum kardeşimi göndereceğim İngilizcesi hiç olmadığından direkt Miami uçuşu arıyorum LA den miamiye geçmesi biraz zor gibi geliyor şu an
-
Şu an THY nin sitesinde 22 hazirana bilet gözüküyor miamiye umarım iptal olmaz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum