Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
400 75 21.6k 67

Benzer Başlıklar

  • DS260 formuna giris problemi

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    2 Oy
    5 İleti
    860 Bakış
    crazycellsC
    @fatihk DS260 formuna giris problemi içinde söyledi: Merhaba tekrar herkese Ds260 formumu doldurup tÜm sayfaların çıktısını alırken "interview location" başlıklı sayfanın çıktısını almamışım her nasıl olduysa. Şimdi girip alayım diye giriş yapıyorum ama "your request can not processed at this time" uyarısı geliyor. Ne yapmalıyım Daha sonra bir daha deneyin isterseniz, bir de farkli web browser'lardan giris yapmayi deneyebilirsiniz. Zaten bu sayfanin ciktisina vize surecinde ihtiyac duymayacaksiniz, kendi kaydiniz icin almak istiyorsaniz daha sonra almayi deneyin.
  • İlk girişte minimum kalış süresi

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @magleneco İlk girişte minimum kalış süresi içinde söyledi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Kısa kalacak olmamın sebebi işimden ötürü izin alamamış olmam. Halihazirdaki işimden stifa ettikten sonra bir süre daha çalışmak durumundayım çünkü. Bir haftalık izin alamadım, yıllık iznime de daha çok var. Suandaki durumda maksimum 4 gün kalabiliyorum. Sizce sıkıntı çıkmaması adına durumumu anlatmak dışında yapabileceğim birşey var mıdır? Zaten giriş çıkış yaptıktan 2 ay sonra temelli gideceğim için Re entry yapmaya gerek duymadım, yapmalı mıyım? Re-entry permit'e gerek yok. "Sikinti cikmak" derken tam olarak ne demek istiyorsunuz? Eger ABD'ye alinmamaktan bahsediyorsaniz, ABD'ye oyle ya da boyle alinirsiniz. Elinizde gocmen vize var... Ama 2 soruyla mi alinirsiniz, 20 soruyla mi :) bu belli degil. Sizin makul nedenleriniz var, sadece sorulan sorulara dogru ve tam cevap vermeniz yeterli olacak. Zaten yapabilecek baska bir sey de yok.
  • ABD'ye İlk Giriş Hk.

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @ebrupilten ABD'ye İlk Giriş Hk. içinde söyledi: @redsat2000 hızlı cevabınız için teşekkür ederim. daha önce ABD'ye hiç gitmediğimiz için tüm bilgimiz okuduklarımızdan ve izlediklerimizden. önden keşif yapmanın bizim için daha avantajlı olacağını düşündük her ne kadar bilet masrafı olacaksa da. yukarida da yazdigi gibi bu konuda sorularinizi sadece su konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giris
  • Yeşilkart alıp giriş yaptıktan sonra evlenmek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    20
    0 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    redur47R
    @crazycells desenize çalıştığım iş bunun için tam mazeretlik bir iş :) houskeeper ve dishwasher işi yapıyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum